Finala Cupei Romaniei la rugby are loc la Iasi: CSA STEAUA BUCUREŞTI – TIMIŞOARA SARACENS RCM UVT

Faza de joc

Duminică, 04 octombrie 2015, începând cu ora 18.30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, se va disputa finala Cupei României la rugby între echipele CSA Steaua Bucureşti – Timişoara Saracens RCM UVT.

La această manifestare sportivă măsurile de ordine vor fi asigurate de 50 de jandarmi, împreună cu efective din cadrul celorlalte instituţii cu atribuţii pe linie de ordine publică.  Accesul spectatorilor în tribunele stadionului se va face începând cu ora 17.00, intrarea fiind gratuită.

Pentru accederea in finala, ambele echipe au jucat cate o partida, fiind calificate direct in semifinale, gratie pozitiei din clasamentul la zi al SuperLigii CEC Bank. Timisoara a avut o sarcina ceva mai usoara in compania celor de la CSM Olimpia Bucuresti, in timp ce Steaua s-a impus cu 12-10 in fata campionilor en-titre Stiinta Baia Mare.

O singura data in istorie finala Cupei Romaniei s-a jucat intre banateni si militari, se intampla in 1978, cand Steaua Bucuresti a invins pe Universitatea Timisoara cu rezultatul de 35-11. Acum insa, la Iasi, se anunta o lupta mult mai echilibrata si cu siguranta un spectacol sportiv de inalta tinuta.

Finala celei de-a 70-a editii a Cupei Romanei, Timisoara Saracens – Steaua Bucuresti va avea loc duminica, 4 octombrie, la Iasi, pe Stadionul Emil Alexandrescu, cu incepere de la ora 18:30 si poate fi urmarita in direct pe TVR 2.

INFO

www.super-liga.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: