Final de ADventură

Anul acesta, studentii de la Comunicare si Relatii Publice, Jurnalism si Stiinte ale Comunicării, Marketing si Comunicare în afaceri au acceptat cu mult curaj provocarea lansată de PRIME Iasi si s-au înscris la team ADventure, singurul Festival Concurs de Strategie Publicitară si Relatii Publice din zona Moldovei.

Festivalul a ajuns la editia a sasea si a lansat provocări pentru studentii din domeniul Comunicării, prin studiile de caz ale partenerilor:

  • campanie de informare propusă de Scoala de soferi AUTONĂSTASE;
  • campanie de fidelizare propusă de Pizzeria Mamma Mia;
  • campanie de constientizare pentru Gramma Wines.

Studentii au avut ocazia să discute cu reprezentantii firmelor pentru a întelege mai bine brieful predat de clienti; au participat la Conferinta team ADventure, acolo unde au întâlnit trei speakeri, din Bucuresti si Iasi, care le-au putut oferi tips& tricks pentru crearea campaniei creative.

ADventura se apropie de final,  prin Gala team ADventure. În cadrul acesteia,  cele nouă echipe vor prezenta rezolvarea studiilor de caz.  Evenimentul va avea loc joi, 21 noiembrie, începând cu ora 09:00, în sala S502 din corpul R al UAIC. Aici echipele înscrise în concurs îsi vor sustine strategia, iar cele mai reusite vor primi premii din partea juriului de specialitate sau premiul oferit de parteneri, constând în 800 de RON pentru fiecare echipă.

Mai mult, studentii de la specializările vizate sunt invitati să participe ca spectatori la Gală, pentru a-si sustine colegii, dar nu numai. Ei au sansa de a se înscrie la o tombolă prin care pot câstiga premii oferite de unul dintre sponsorii evenimentului.

În plus, vor avea sansa să vadă prezentările de campanii, să vadă reactiile si feedback -ul juriului si să se bucure de protocolul asigurat de sponsorii evenimentului.

INFO

www.primeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: