Filmul ”Mia își ratează răzbunarea” va avea o proiecție de gală la Iași

Filmul „Mia își ratează răzbunarea”, cu regia semnată de Bogdan Theodor Olteanu, va avea luni, 13 septembrie 2021, de la ora 20.00, o proiecție de gală în prezența echipei. Evenimentul are loc la Cinematograful Ateneu, iar biletele sunt disponibile online, pe www.cinemaiasi.ro, sau la casa de bilete a Ateneului.

Producția o prezintă pe Mia, o tănără actriță hotărâtă să se răzbune pe fostul iubit. Imediat după despărțirea lor violentă, ea încearcă să se filmeze cu un alt bărbat. Ar fi răspunsul perfect pentru gelozia lui obsesivă. Dar tot ce implică bărbați nu are cum să fie simplu. Din distribuţie fac parte actorii Ioana Bugarin, Maria Popistaşu, Ana-Maria Guran, Carol Ionescu, Adrian Nicolae, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Ecaterina Lupu, Ştefania Cîrcu, Silvana Mihai.

Societatea noastră este extrem de violentă în raport cu femeile. Și nu vorbesc doar de ceea ce se întâmplă la nivelul unui cuplu sau altul. România este absolut primitivă dacă te uiți la felul în care sunt portretizate femeile în cultură sau mass media. Peste această temă s-a suprapus curiozitatea mea în privința procesului prin care idei sau discursuri devin influențe. Există mereu o zonă de conflict atunci când încerci să aplici teorie peste realitate. Principii imposibil de combătut pe hârtie sunt foarte complicat de pus în practică. Asta e o sursă de dramă, dar poate uneori să fie și amuzant. Nu e o comedie relaxată, dar este o comedie”, spune regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

BILETE

Biletele pot fi achiziționate de pe cinemaiasi.ro/film/mia-isi-rateaza-razbunarea/ sau de la casieria Ateneului Național din Iași, la prețul unic de 15 lei. Sala mare a Ateneului este deschisă la o capacitate de 70%, cu respectarea măsurilor și regulilor impuse de autorități.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: