Film, concert si foc de artificii la ”Sarbatorile Iasului” 2014

Miercuri, 15 octombrie, de la ora 16,00 pe esplanada Palatului Culturii, va fi proiectat filmul #Selfie. În rolurile principale pot fi văzuți doi dintre cei mai cunoscuți actori ieșeni la nivel national și internațional: Olimpia Melinte și Vad Logigan! Intrarea este liberă, iar proiecția va fi urmată de un concert Smiley (pe care îl puteți vedea și în film), Loredana și Marius Moga.

concert-foc-de-artificii-ia

Originară din Iaşi, Olimpia Melinte este singura româncă nominalizată la Premiile Goya și câștigătoarea premiului   Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelația anului”. Actrița poate fi admirată pe marile ecrane, în rolul lui Roxy din comedia #SELFIE.

Tot din Iaşi vine şi Vlad Logigan, partenerul său în acest film. Cunoscut actor de teatru, Vlad Logigan joacă rolul lui George, “un tip super-simpatic. E magician şi face trucuri foarte reuşite. La vârstă lui, eu îmi vedeam de vise, în timp ce el vedea de portofelele altora şi nu îl interesa şcoala. Vlad era un tip foarte curios şi plin de viaţă… de nestăpânit”, spune actorul.

#Selfie este cel mai de success film românesc al anului 2014, adunând, până acum, peste 95,000 de spectatori în cinematografele din toată țara.

În comedia #SELFIE, trei adolescente (interpretate de Crina Semciuc, Olimpia Melinte și Flavia Hodja) pornesc spre mare în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul de BAC. Vlad Logigan împreună cu actorii Levent Sali şi Alexandru Călin joacă rolurile a trei prieteni care au de gând să petreacă o vară plină de distracţie la mare, cu banii obţinuţi din furat – totul până în momentul în care le întâlnesc pe rebelele Yasmine, Roxi şi Ana.

Lucrurile se complica și mai mult atunci când planurile tinerilor sunt peste cap de intervenţiile adulţilor responsabili, rolurile acestora revenindu-le actorilor consacraţi ca Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu. Mihaela Rădulescu, Dan Chişu, Smiley, Alex Velea sau George Vintilă sunt câteva dintre vedetele cu care vor stârni noi hohote de râs cu apariţiile lor.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: