FILIT îsi recrutează voluntarii!

Festivalul International de Literatură si Traducere Iasi  (FILIT), ce va avea loc în perioada 23- 27 octombrie 2013, lansează un apel pentru recrutarea de voluntari. Acestia vor lucra alături de echipa de organizatori a Festivalului în perioada premergătoare evenimentului si în timpul acestuia.

FILIT

Disponibilitatea de timp, experienta anterioară în organizarea de evenimente, seriozitatea, sociabilitatea si cunoasterea a cel putin unei limbi de circulatie internatională reprezintă avantaje în selectia voluntarilor FILIT. Domeniile în care voluntarii vor activa în cadrul FILIT sunt variate, în functie de structura si necesitătile Festivalului:
Comunicare , Logistică , Însotire invitati etc.

CONDITII

Duminică, 22 septembrie, este termenul limită pentru depunerea de CV-uri. Acestea vor contine exclusiv informatii care privesc în mod direct Festivalul: datele personale (vârstă, adresă electronică, număr de telefon); studiile; limbile străine cunoscute; experienta anterioară. Printre avantajele de a fi voluntar FILIT : vor fi parte a echipei care organizează cel mai important eveniment literar din regiune ; vor cunoaste personal unii dintre cei mai importanti scriitori, traducători, editori, jurnalisti străini si români ai momentului ; CV-ul acestora se va îmbogăti cu experienta majoră a organizării unui eveniment cultural de primă mărime.

Programul selectiei si pregătirii voluntarilor FILIT :

  • până pe 22 septembrie: termen limită pentru trimiterea CV-urilor;
  • 23-27 septembrie: persoanele selectate de către organizatori vor fi contactate personal;
  • 30 septembrie-4 octombrie: training-ul echipei de voluntari selectati de către organizatori si împărtirea sarcinilor.

Informatiile vor fi trimise la adresa de e-mail : dan.daia@filit-iasi.ro (Dan DAIA, Coordonator logistică si echipe de voluntari în cadrul FILIT). Pentru alte informatii: 0741.240.617.

În perioada 23 – 27 octombrie 2013, Iasul va deveni centrul industriei editoriale din Europa de Est, facilitând întâlnirea publicului cu cei mai importanti scriitori, traducători, oameni de media, directori de festivaluri, critici literari din România si din întreaga lume. Orasul Iasi va sărbători literatura împreună cu cele câteva sute de invitati speciali – de la autori premiati Nobel la vedete internationale si profesionisti ai cărtii, dar si alături de publicul din regiunea Moldovei si din tară.

INFO

Vă puteti pune la curent cu noutătile legate de FILIT accesând site-ul nostru, www.filit-iasi.ro, si accesând pagina de Facebook a Festivalului: www.facebook.com/filit.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: