FIKA deschide seria evenimentelor cu degustare de cafea si dulciuri suedeze

fika-iasi-degustare

După ce te-ai mutat și te-ai obișnuit cât de cât cu noua adresă, cuviincios este să dai o petrecere de casă nouă. Prilej să dai de băut și să împarți bucuria momentului cu prietenii. Asta vor face cei de la noua cafenea Fika sâmbătă, 1 octombrie.

”Ești așteptat cu cafea bună, bună, că doar aceasta-i semnătura noastră, într-un tandem fericit cu prăjiturici altfel, pregătite după rețete aduse de peste mări și țări, tocmai din Suedia. Pssst! și să știi că în Iași nu le mai poți găsi în altă parte decât la Fika. Ne vedem sâmbătă, la ora 9:30.” FIKA

Fika este printre primele cuvinte pe care le-ai învăța dacă te-ai muta în Suedia. Dar nu este cazul să pleci atât de departe, pentru că Fika te așteaptă cu brațele deschise în Piața Unirii, lângă Librăria Junimea.

Conceptul suedez pune la loc de cinste pauza de cafea. DAR nu ORICE pauză de cafea. FIKA înseamnă să întrerupi monotonia zilnică și să te răsfeți alături de o cafea bună. De preferat însoțită alături de un dulce minunat. Fika este oricând, dimineață, la prânz sau seara, în compania prietenilor sau când ești singur, important este să-ți acorzi acel moment în care să savurezi cu adevărat clipa. Și cafeaua.

Iar cafeneaua FIKA este locul potrivit pentru aceasta. Aici, cafeaua bună, specialty, te plimbă din Guatemala în Peru, din Kenya în Brazilia și nu numai. Nu mai e o surpriză pentru nimeni că nordicii sunt considerați cei mai fericiți europeni, fapt pentru care au “furat” un mic secret al lor: dulciurile specifice – melci cu scorțișoară, caramel bread, banana bread.

Sucurile naturale, obținute prin presare la rece, smoothie-urile incitante și toast-urile sănătoase completează opțiunile pentru pauza TA de cafea.

Iar spre seară povestea cafelei se împletește armonios cu o selecție de cupaje speciale, bere artizanală și cidru revigorant.

INFO

FIKA

Piata Unirii 7, Bl. B4(langa Libraria Junimea)

www.facebook.com/NuDoarOPauzadeCafea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: