Fii voluntar la FIE Iași 2015!

FIE-2015

Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană organizează în perioada 22 – 31 mai 2015 cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional al Educaţiei – FIE 2015.

La fel ca și primele două ediții, FIE 2015 va cuprinde zeci de evenimente (muzică, expoziții, carte, film, operă, teatru, educație), care vor transforma Iașul pentru 10 zile într-o veritabilă capitală culturală europeană. De altfel, FIE este un eveniment reprezentativ, dar și unul dintre pilonii de rezistență ai Iașului în demersul concertat de obținere a onorantului titlu de Capitală Europeană a Culturii 2021”, a declarat Dan Doboș, directorul festivalului.

INSCRIERE

Echipa de organizare lansează un apel public către toți tinerii care doresc să se implice în desfășurarea celui mai mare festival din Iași. Înscrierile pentru voluntari s-au deschis la Centrul de Informare Turistică al Municipiului Iași, din Piața Unirii nr. 12.

Persoanele care vor activa ca voluntari FIE trebuie să depună un CV cu câteva informații minime (date personale, telefon, email, studii, limbi străine, experiență relevantă) și o scurtă scrisoare de intenție, la sediul Centrului de Informare Turistică, de luni până vineri, între orele 08.00 – 18.00, sau prin email, la adresa voluntar@fieiasi.eu.  Persoana de contact este doamna Anca Zota (tel. 0232.261.990). Data limită pentru înscrieri: 15 mai 2015.

Voluntarii FIE vor fi integrați în echipa care asigură buna desfășurare a festivalului, urmând să intre în contact cu artiștii, invitații și personalitățile care vor ține capul de afiș al celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Educației Iași.

În acest an, activităţile festivalului vor avea loc pe axa Copou – Ştefan cel Mare – Palatul Culturii. În paralel, vor fi mai avea loc zeci de manifestări în stradă atât în zona centrală, cât şi în cartiere, în Alexandru cel Bun şi Tătăraşi: proiecții de film, operă și dans, spectacole de teatru, concerte, animații și acrobații.

INFO

Festivalul International al Educatiei

Web: www.fieiasi.eu

FB: www.facebook.com/festivaliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: