Fii student de zece (zile) la SummerIS!

Afis--SummerIS2015

Șapte organizații studențești din Iași, membre a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 16 – 26 iulie cea de-a treia ediție a Universității de Vară pentru Elevi. Cu susținerea Universității „Alexandru Ioan Cuza”, acest proiect urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe o perioadă de zece zile, elevii de clasa a X-a și a XI-a vor experimenta viața de student: vor lua parte la cursuri și seminarii și vor fi implicați în activități sociale. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.

Organizatorii celei de-a doua ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt Asociația Studenților de la Drept – ASD, Asociația Studenților Francofoni din Iași – ASFI,  Asociația Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociația „Societatea Pentru Psihologie” – SPP, Liga Studenților Economiști Iași – LSE și Colegiul „Sfântul Nicolae” – CSN.

INSCRIERE

Înscrierile se desfășoară în perioada 5-30 mai 2015 prin completarea unui formular online. Taxa de participare este de 250 de lei, în acest preț fiind inclus cazarea și masa.

INFO

www.summeris.ro

www.facebook.com/uvesummeris

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: