Fii student de 10 (zile) la SummerIS 2016!

Afis SummerIS

Șase organizații studențești din Iași, membre și simpatizante ale Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România – ANOSR, organizează în perioada 14 – 24 iulie cea de-a IV-a ediție a Universității de Vară pentru Elevi. Cu susținerea Universității „Alexandru Ioan Cuza”, acest proiect urmărește să familiarizeze tinerii din clasele a X-a și a XI-a cu învățământul universitar, în vederea informării și orientării cu privire la specializarea pe care o vor urma după absolvirea studiilor liceale.

Pe o perioadă de zece zile, elevii de clasa a X-a și a XI-a vor experimenta viața de student: vor lua parte la cursuri, seminarii și vor fi implicați în activități sociale. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați în cămine studențești și vor lua masa la cantină. Totodată, la finalul perioadei, va avea loc o sesiune de examene în care participanții vor fi evaluați.

Organizatorii celei de-a IV-a ediții a Universității de Vară pentru Elevi sunt studenți  membri ai : Asociației Studenților de la Drept – ASD, Asociației Studenților Francofoni din Iași – ASFI,  Asociației Studenților de la Relații Publice și Comunicare – PRIME Iași, Asociației „Societatea Pentru Psihologie” – ASPP, Ligii Studenților Economiști Iași – LSE și Colegiul „Sfântul Nicolae” – CSN.

INSCRIERE

Înscrierile se desfășoară până pe data de 30 mai prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul official www.summeris.ro. Taxa de participare este de 250 de lei, în acest preț fiind incluse cazarea și masa.

INFO

www.summeris.ro

www.facebook.com/uvesummeris

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: