FII Practic 2014 (perioada de înscrieri s-a încheiat)

FII Practic, organizat de Facultatea de Informatică Iasi (www.info.uaic.ro), împreună cu Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni (www.asii.ro), revine în acestă primăvară, mai mare si mai puternic, pentru studentii si elevii ieseni. Ajuns la a treia ediţie, acest proiect are ca scop îmbunătătirea abilitătilor participantilor în cadrul ariilor: Graphic Design, Web – Front-end/Back-end Development, Android Development, iOS Development, Game Development, Management Antreprenorial, Business Analysis si AngularJS.

Cele 7 sesiuni de training, ce vor avea loc în week-end-urile din intervalul 1 martie 2014 – 13 aprilie 2014 (semestrul al doilea al anului universitar curent), în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza), le vor oferi participanţilor ocazia de a interacţiona cu alţi tineri pasionaţi de IT si cu profesionisti din domeniu.

La finalul celor 7 săptămâni, va avea loc evaluarea cunostinţelor acumulate de fiecare participant în parte, prin realizarea unui proiect până la data de 26 aprilie 2014. În cadrul festivtăţii speciale din data de 27 aprilie 2014, cursanţii vor primi diplome de participare semnate de decan, presedintele ASII, coordonatorul proiectului, îndrumătorul si de responsabilul de arie, iar primii trei în clasamentele de la fiecare arie implicată, câte o diploma cu locul obţinut, precum si alte premii.

INSCRIERI

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac pe baza unui formular de aplicare, ce poate fi accesat la adresa www.fiipractic.asii.ro, în perioada 5– 23 februarie 2014, iar pentru cele mai noi detalii despre desfăsurarea proiectului, puteti dati like paginii de Facebook – www.facebook.com/fiipractic.

INFO

www.fiipractic.asii.ro

www.facebook.com/fiipractic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: