Fii Mos Craciun

Dragi ieseni, organizatorii evenimentului Festivalul cu Umbrele, impreuna cu Galeriile Anticariat “Dumitru Grumazescu” va pregatesc si de Craciun un eveniment de suflet, cu tot ce este mai drag, mai sfant si mai specific noua romanilor, la aceasta sarbatoare. Veti impodobi bradul, veti colinda, veti manca nuci, mere si colaci si-l veti astepta impreuna, la Galeriile Grumazescu, pe Mos Craciun, vineri, 22 decembrie, de la ora 18:00.

In vremuri in care tehnologia ne instraineaza si ne abrutizeaza in loc sa ne faca sa traim mai bine, haideti sa alegem sa ne amintim ce ne face sa fim umani. Sa ne zambim unii altora, sa ne imbratisam fara teama, sa ne privim in ochi si sa daruim. Va invitam sa va adunati la Galeriile Grumazescu, imbracati in costume nationale, cu traista in gat, sa fiti Mos Craciun unii pentru altii, sa colindati intr-un glas, unul din cele mai iubite colinde romanesti, „Deschide usa crestine”.

In perioada 7 decembrie-20 decembrie toti cei care doresc sa doneze hainute, jucarii, produse alimentare neperisabile, sunt rugati sa contacteze organizatorii la urmatoarele numere de telefon: 0720 044 058, 0768 791 727. Toate donatiile vor fi facute publice si vor fi directionate catre familii aflate in dificultate.

In perioada 7 decembrie-20 decembrie va puteti inscrie (in limita locurilor disponibile) pentru a participa la eveniment si la momentul „Fii Mos Craciun Secret”. Participantii la eveniment vor veni cu un micut cadou (in valoare de 15 lei) vor darui un cadou unui necunoscut si la randul lor vor primi un cadou de la un necunoscut. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un mail (cu nume si numar de telefon) pe adresa aciliac@yahoo.com, cu titlul „Sunt Mos Craciun”.

In seara evenimentului, dupa impartirea cadourilor, organizatorii va propun sa cantati un colind romanesc. AICI aveti versurile si inregistrarea colindului propus.

Organizatorii va pregatesc si alte surprize, in spiritului unui Craciun autentic romanesc, ce sa va faca sufletul sa vibreze, inima sa se bucure si mintea sa-si gaseasca linistea si pacea.

INFO

Galeriile Anticariat Grumazescu

Str. Lapusneanu 24, Iasi

www.facebook.com/AnticariatGrumazescu

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: