Fii feminină! Vara aceasta alege rochiile vaporoase

New Look anunţă reduceri exclusive de 20% la rochiile care nu sunt incluse în alte promoţii. Oferta este valabilă în perioada 11- 23 mai, în magazinele New Look din Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa. New Look recomandă o garderobă de vară cu rochii feminine şi vaporoase.

Cu gândul la plimbări lungi pe faleza mării, la seri relaxante pe terasă, la petreceri în aer liber sau în cluburi, New Look propune pasionatelor de modă o nouă ofertă: începând cu 11 mai, în magazinele din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi, rochiile de vară sunt cu 20%* mai ieftine. Promoţia este valabilă până pe 23 mai.

În sezonul cald, rochiile sunt un must pentru a face faţă cu succes zilelor toride. Materiale vaporoase, imprimeuri florale, culori delicate şi calde sunt doar câteva dintre „trăsăturile” colecţiei de rochii New Look pentru această vară. Prin urmare, fiecare femeie care vrea ca în acest sezon să se simtă specială şi să adopte un stil cât mai feminin, este aşteptată în magazinele New Look pentru a-şi îmbogăţi garderoba cu rochii în trend, la preţ redus”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Designerii spun că vom avea o vară plină de flori…pe haine. Se poartă mult imprimeurile florale şi culorile calde care dau o notă romantică ţinutelor. „Pe lângă imprimeul floral şi formele geometrice, rochiile verii 2013 sunt confecţionate din materiale vaporoase. Accesoriile continuă să joace un rol cheie: se poartă brăţările statement şi accesoriile ear cuff cu mărgele colorate şi pene, care adaugă o notă de rebel”, a declarat Fashion Adviser-ul New Look, Consuela Rusu.

* Reducerea este valabilă pentru rochiile aflate la preţ întreg, care nu fac obiectul altor promoţii.

INFO

www.new-look.ro

www.facebook.com/NewLookRomania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: