FIE 2017 / Spectacolul “Suflet românesc”, cu Dan Puric

Spectacolul “Suflet românesc” susținut de maestrul Dan Puric, va avea loc duminică, 25 iunie 2017, ora 19.00, pe scena sălii mari de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Maestrul Dan Puric a revenit cu un one man show în lumina reflectoarelor, cu aceeaşi forţă şi aceeaşi subtilitate binecunoscută .

Spectacolul “Suflet românesc” este o izbucnire de revoltă, umor şi speranţă, o metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască, o probă de inegalabil talent şi o excepţională virtuozitate în exprimarea artistică.

Dan Puric spune, prin pantomimă și dans, povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării sale de acomodare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi a unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului.

Despre mesajul spectacolului sau, Dan Puric afirmă: “Dedic acest spectacol poporului roman, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 70 lei, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

fieiasi.eu

www.facebook.com/festivaliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: