FIE 2015 / Gala Ia’si Descopera

afis_iasi_descopera_A3

Gala Internațională de Film Documentar Ia’şi Descoperă este un proiect marca TVR Iaşi care se înscrie în demersul Iaşului de a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Proiectul este conceput de TVR Iaşi şi implementat alături de Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi Capitală Culturală Europeană. Acces liber!

Prima ediţie a proiectului multianual s-a desfăşurat la Iaşi între 22 martie – 2 aprilie 2015. Timp de 7 zile, echipe de realizatori de film documentar au încercat să descopere Iaşul, să-i cunoască valorile culturale, să afle care-i sunt valențele de capitală  europeană a culturii şi să realizeze un film așa cum se vede oraşul prin ochii lor. Participanţii au venit la Iaşi cu experiența fostelor capitale culturale europene pe care le reprezintă şi cu filmele acestor oraşe cu care Iaşul doreşte să împărtășească experienţă.

Puteți urmări cum este Iașul prin ochii realizatorilor de film documentar din străinătate și din alte orașe ale țării la Gala Ia’şi Descoperă, miercuri, 27 mai 2015, de la ora 20.30, în fața Palatului Culturii!

INFO

Festivalul International al Educatiei

Web: www.fieiasi.eu

FB: www.facebook.com/festivaliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: