Fetele – acasă, băieţii – în deplasare (Handbal)

Fetele – acasă, băieţii - în deplasare (Handbal)În eşaloanele doi de handbal, Poli joacă sămbătă la Bacău, cu CSM, iar LPS primeşte duminică, de la ora 11:00, vizita formaţiei Şcoala 181 Bucureşti.

  • Sâmbătă, 6 aprilie 2013, ora 11.00, Poli – CSM

Etapa a XXI-a a Diviziei A de handbal masculin se derulează astăzi. În cadrul rundei amintite, Politehnica Iaşi joacă la Bacău, pe terenul echipei locale CSM, care se doreşte a fi pepiniera vicecampioanei României, Ştiinţa. Deşi sunt în regres evident faţă de anul trecut, când au participat şi la barajul pentru promovarea în Liga Naţională, băcăuanii, care s-au impus fără drept de apel în tur, la Iaşi, cu 49-27, rămân favoriţi. Înaintea jocului de astăzi, care va începe la ora 14, CSM se află pe locul V al clasamentului Seriei A, cu 29 de puncte, în timp ce Poli se situează pe poziţia a IX-a, cu 17 puncte.

  • Duminică, 7 aprilie 2013, ora 11.00, LPS Iași – Şcoala 181

Mâine va fi rândul junioarelor de la LPS Iaşi să bifeze un nou joc oficial în eşalonul doi rezervat handbalistelor senioare. Câştigătoare joi, în Capitală, pe terenul lui Spartac, elevele lui Veniamin Lupan au şansa de a lega a doua victorie a săptămânii, în jocul cu Şcoala 181 Bucureşti. Misiunea gazdelor va fi însă dificilă, oaspetele fiind ocupantele locului III al seriei, cu 32 de puncte. În plus, ieşencele, care se situează pe poziţia a VI-a a clasamentului, cu 21 de puncte, trebuie să se descurce fără cea mai bună jucătoare, Bianca Tiron, care este accidentată. În tur, bucureştencele s-au impus la scor, 36-24.

Partida dintre LPS şi Şcoala 181, din etapa a XXI-a a Diviziei A, se va disputa duminică, în sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, cu începere de la ora 11:00.

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: