Festivalul ”Zilele Nordului” iti propune aventura verii 2014

Daca esti pasionat de muzica, arte sau calatorii, festivalul Zilele Nordului îti propune aventura verii 2014: o vizita în cel mai nordic oras din România, pentru concerte cu unii dintre cei mai tari artisti români ai momentului, pentru drumetii si calatorii de poveste într-un spatiu de legenda si pentru petreceri (mai mult sau mai putin culturale) cum nu s-au mai pomenit.

Ca sa-ti fie mai simplu cu toate, cel mai bine e sa te înregistrezi pe site-ul nostru ca turist, iar noi te vom ajuta apoi cu informatii si rezervari pentru cazare si masa, pentru petreceri si pentru tururile ghidate din timpul si de la finalul festivalului.

Când: 8-10 august 2014. Unde: Darabani, cel mai nordic oras din România (9000 de locuitori; situat la sute de kilometri departare de Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Constanta)

PROGRAM

  • Arte: expozitii de fotografie, pictura, lansari de carte, spectacole de teatru, proiectii de film (urmareste AICI lista evenimentelor anuntate)
  • Petreceri: petreceri în club Subway si serbari câmpenesti cu mari artisti de muzica populara ai Nordului
  • Obiective turistice: muzee si case memoriale (Eminescu, Enescu, Pillat, Iorga, Luchian, Porumbescu, Leon Danaila etc.), frumuseti naturale (lunca Prutului, paduri seculare, rezervatii), locuri de spiritualitate româneasca (manastiri seculare si alte locuri încarcate de istorie)

TRANSPORT, CAZARE MASA

Transport: N-avem tren la Darabani, dar poti ajunge aici cu masina personala, cu autostopul sau cu autocarele directe din Bucuresti, Iasi, Suceava, Botosani, Bistrita); daca vii din Ucraina sau Republica Moldova, ai autocare directe pâna în vamile de la Siret sau Lipcani de unde, daca te înregistrezi pe site-ul nostru, te ajutam noi cu transportul pâna la Darabani.

Masa: Cu 50 de lei românesti pe zi manânci fara probleme trei mese în restaurantele din oras. De asemenea, gasesti de mâncare la gheretele festivalului sau poti sa-ti aduci de-acasa si sa manânci în Camping.

Cazare: Zilele Nordului au umplut deja cele câteva pensiuni din Darabani asa ca, daca vrei sa ne faci o vizita pe timpul festivalului, te rugam sa te înregistrezi pe site-ul nostru, iar noi te vom directiona catre pensiunile disponibile, catre Campingul Zilele Nordului 2014 sau catre casele unor gazde locale prietenoase, dupa preferinte.

Înscrie-te AICI si vei fi ajutat cu toate pregatirile pentru vizita în nord.

INFO

Festivalul ”Zilele Nordului”

www.zilelenordului.ro

www.facebook.com/ZileleNordului

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: