Festivalul vinurilor la Carrefour

Inaugurare Festivalul Vinurilor la Carrefour

In perioada 25 septembrie – 7 octombrie, Carrefour organizeaza festivalul viurilor, ca parte a Sarbatorii Gastronomiei, eveniment dezvoltat de Ambasada Frantei in Romania, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania si Institutul Francez.

Cu aceasta ocazie, clientii sunt asteptati in magazine cu o sortimentatie variata, ce reuneste peste 125 de soiuri de vin – atat de provenienta autohtona cat si internationala –  aducand un plus de savoare finetei artei culinare.

Timp de doua saptamani, in toate hipermarketurile Carrefour, iubitorii de vin vor intra intr-un univers bogat in culoare si arome si se vor putea bucura de calitatea si rafinamentul vinurilor atent selectionate de catre specialistii nostri, pentru o experienta menita sa le incante simturile.

Colaborarea dintre Carrefour, Ambasada Frantei in Romania si CCIFER este una de durata si ne bucuram sa fim din nou parteneri ai proiectului Sarbatoarea Gatronomiei in Romania.  In cadrul acestuia, Festivalul vinurilor se inscrie intr-una din axele noatre strategice prin care, alaturi de gama variata de produse si de garantia celor mai mici preturi, incercam sa cream o experienta placuta si captivanta consumatorilor nostri, pentru care sa revina cu drag in magazine. Invitam deci romanii, cunoscatori sau amatori, sa descopere la Carrefour savoarea si calitatea unui vin bun” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv al Carrefour Romania.

În România, Grupul Carrefour numără 180 de magazine dintre care 28 hipermarketuri ‘Carrefour’, 98 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

INFO

www.carrefour-online.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: