Concurs international de muzică ușoară și folclor: Festivalul Tinereții de la Jupiter/ 2-8 septembrie

Concurs international de muzică ușoară și folclor: Festivalul Tinereții de la Jupiter/ 2-8 septembrie/ afisVisezi sa canti in fata a mii de spectatori, iti doresti propriul videoclip realizat de profesionisti, vrei sansa de a aparea la televizor si a deveni celebru? Festivalul Tineretii, concurs international de muzica usoara si folclor aflat la a IX-a editie, se va desfasura in perioada 2-8 septembrie 2013 la Teatrul de Vara din statiunea Jupiter si iti ofera aceasta rampa de lansare.

Organizatorii felicita concurentii din judete care au participat la editiile trecute. Editia 2013, o adevarata sarbatoare a muzicii bune, vine cu recitaluri si spectacole-surpriza si cu multi invitati de onoare.

ÎNSCRIERI

Pana in 21 iulie, tinerii interpreti de muzica populara si usoara, precum si ansamblurile folclorice, se pot inscrie online pe www.festivalultineretii.ro, jurizarea pieselor propuse pentru concurs fiind acum posibila si fara ca interpretii sa se prezinte la prelesectii.

O veste buna pentru candidatii din judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea. Acum se pot inscrie pe www.festivalultineretii.ro si pot participa la preselectia online. Inscrierea online este validata o data cu primirea prin posta a dosarului complet, pana in data de 21 iulie. Jurizarea se va face in 23 si 24 iulie.

INFO

office@festivalultineretii.ro

www.festivalultineretii.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: