Festivalul TIARA”-Valentine’s Day, a XI-a ediţie

sala-ciuperca
De ziua îndrăgostiţilor,  vă invităm sa participati  la ”Festivalul TIARA”-Valentine’s Day, a XI-a ediţie, eveniment  organizat de Complexul Hotelier Ciric, Sâmbătă  14 februarie 2015 ora 18:00.

La orice vârstă poţi oferi în dar un” buchet de amintiri” bucurându-vă de o zi specială, împreună cu persoana iubită, într-un ambient plăcut desăvârşit de natură.

Festivalul TIARA este un spectacol susţinut pe ritmuri de muzică  live în prezenţa unor prestigioase firme care lansează noutăţile anului 2015 în materie de design festiv, design vestimentar şi expoziţie culinară cu preparate de patiserie şi preparate din  bucătăria clasică şi tradiţională, presarate cu multe premii şi surprize prezentate de Vlad Baba.

Peste un deceniu de experienţă este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament şi eleganţă, numai la Complex Hotelier Ciric.

Deviza echipei Complexului Hotelier Ciric este :”Suntem pe locul II la concursul ” Asociaţiei Naţionale Maitre d-hotel”, pe locul III în ”Topul Naţional al Firmelor 2013” şi  ne străduim în fiecare zi prin surprinderea satisfacţiei oaspeţilor noştri să câştigăm încrederea acestora printr-un raport corect calitate-preţ, pentru serviciile de cazare şi restaurant clasificate ***, pentru că aspirăm să ajungem pe locul I în topul dorinţelor celor ce ne cunosc”.

REZERVARE

Rezervarea se face prin e-mail, la marketing@ciric.com.ro sau telefonic, la 0732003939.

INFO

Complex Hotelier Ciric

Zona de Agrement Ciric, Iasi

www.ciric.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: