Festivalul Tiara la Complexul Hotelier Ciric

fis festivalul Tiara 2012

De ziua indragostitilor, PRIVESTE, ASCULTA, GUSTA si SIMTE EMOTIA la Complex Hotelier Ciric cu prilejul organizarii celei de-a VIII-a editii a Festivalului TIARA

In fiecare an Complexul Hotelier Ciric pregateste o petrecere plina de surprize pentru toti indragostitii care vor sa isi serbeze bucuria. Petrecerea va fi animata de Formatia Alternativ, alaturi de DJ Catalin Popescu.

Parada  rochiilor de mireasa va fi sustinuta de casa de moda Nanette si veti putea participa la o tombola cu multe premii printre care o excursie la Paris, un weekend la munte, o plimbare cu caleasca , cazare si cina romantica la Complex Hotelier Ciric, torturi si alte surprize, momente ce vor face ca seara sa fie cu totul deosebita.

In cadrul petrecerii puteti admira expozitia de patiserie, arta culinara, degustari de vinuri, expozitie de decoratiuni si aranjamente, fotografii, dar si o prezentare a dansurilor de societate.

Romantism intr-un ambient placut, desavirsit de natura la numai 100 lei/persoana poate fi cadoul perfect de Ziua Indragostitilor.

Pentru detalii si rezervari:

Tel: 0728 880822/ 0232 272372

E-mail: office@ciric.ro, www.ciric.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

A inceput maratonul cultural Astra Film Festival Online

EROII ISTORIEI în benzi desenate. CALL FOR ENTRIES

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

Expoziție cu mașini eco-friendly, la Palas

Scrie un comentariu: