Festivalul TIARA 2013, la Ciric

Festivalul TIARA 2013, la Ciric afis iasi www.iasifun.roDe ziua indragostitilor PRIVESTE, ASCULTA, GUSTA si SIMTE EMOTIA la Complex Hotelier Ciric cu prilejul organizarii celei de-a IX-a editii a Festivalului TIARA.

In fiecare an, Complexul Hotelier Ciric pregateste o petrecere plina de surprize pentru toti indragostitii care vor sa isi serbeze bucuria. Petrecerea va fi animata de Formatia Versus, alaturi de DJ Catalin Popescu. Invitat special solista de muzica populara Vasilica Nastase.

Parada rochiilor de mireasa va fi sustinuta de casa de moda Nanette si veti putea participa la o tombola cu multe premii printre care o excursie la Paris sau Venetia, un weekend la munte, o plimbare cu caleasca , cazare si cina romantica la Complex Hotelier Ciric, torturi si alte surprize, momente ce vor face ca seara sa fie cu totul deosebita.

In cadrul petrecerii puteti admira expozitia de patiserie, arta culinara, degustari de vinuri, expozitie de decoratiuni si aranjamente, fotografii, dar si o prezentare a dansurilor de societate.

PRET

Romantism intr-un ambient placut, desavarsit de natura la numai 95 lei/persoana poate fi cadoul perfect de Ziua Indragostitilor.

REZERVARI

Pentru detalii si rezervari ne puteti contacta la tel: 0732 003 939/ 0232 272 372 sau la adresa de mail: office@ciric.ro

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival

Seminar de parenting pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Aventuri offroad cu ATV-uri Linhai

Cercetări arheologice sistematice la Scanteia, Iasi

Scrie un comentariu: