Festivalul Teatrelor Independente Iași începe joi, 9 Mai 2019

Deschiderea oficială FIT va avea loc în data de 9 mai, la ora 18.00, cu Acrobații de la Gym Dance Art Iași și Vampirii Haioși de la Compania de Teatru Become Sibiu, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt. De la ora 20.00, piesa „Începuturi” va fi susținută de Compania de Teatru Become Sibiu, tot pe pietonal, iar accesul va fi gratuit.

Într-o lună MAI plină de evenimente organizate în Iași, Festivalul Teatrelor Independente completează programul cultural-artistic al ieșenilor, în perioada 9-12 mai, cu spectacole de teatru de calitate, susținute de actori profesioniști din România. Cu un număr de peste 120 de artiști care vor participa la acest festival, din București, Bacău, Oradea, Sibiu, Constanța, Turda și Iași, FIT 2019 aduce piese de teatru atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Astfel, în perioada 10 – 12 mai, începând cu ora 11.00, copiii se vor putea bucura de „Capra cu trei iezi” – Marionnette Show Iași, „Fifi Show” – Teatrul Mic Sibiu și „Fata Babei și Fata Moșneagului” – Teatrul Mic Sibiu. Toate aceste piese vor putea fi urmărite în Piața Palatului Culturii, în Pavilionul Artistic al Ateneului Național din Iași.

În ceea ce privește teatrul pentru adulți, invităm spectatorii să analizeze programul festivalului, astfel încât să își poată rezerva locurile dorite, din timp. Spațiile în care vor fi susținute spectacolele dedicate lor sunt: Sala Mare de Spectacole Radu Beligan din cadrul Ateneului ieșean, Pavilionul Artistic din Piața Palatului și Pizzeria Alila.

Vă invităm să fiți alături de noi, în fiecare zi și, astfel, să faceți parte din acest proiect ambițios al Ateneului Național din Iași, intitulat Festivalul Teatrelor Independente (FIT)!

BILETE

Biletele pentru FIT mai pot fi încă achiziționate accesând www.ateneuiasi.ro/calendar, sau de la casieria Ateneului Național din Iași, în intervalul orar 10.00 – 16.30.

INFO

Ateneul National din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: