Festivalul Studenților Ieșeni „FEstudIS“ 2019

În perioada 8-12 mai 2019, Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu organizațiile studențești din Iași organizează cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Studenților Ieșeni „FEstudIS“, eveniment care are drept scop participarea activă la evenimente organizate de asociațiile studențești, oferind tinerilor ieșeni oportunitatea de a se implica în această sesiune artistică.

FEstudIS a luat naștere în anul 2001 din dorința studenților de a-și putea exprima în diferite moduri spiritul competitiv și pofta de distracție. Prin numărul impresionant de participanți și prin varietatea elementelor organizate, FEstudIS a devenit o tradiție continuată anual cu seriozitate și entuziasm. Este știut faptul că de 19 ani studenții ieșeni asteaptă o singură sesiune, cea de la începutul lunii mai.

Organizarea unui eveniment precum FEstudIS reprezintă o provocare pentru studenți. Participarea, însă, la un astfel de eveniment devine o recunoaștere a meritelor organizatorilor si a muncii depuse de aceștia. De la an la an, generațiile de studenți se schimbă și, astfel, se schimbă și preferințele lor pentru activitățile realizate de aceștia.

Cu toate acestea, FEstudIS rămâne același festival plin de distracție și de concursuri, de concerte și expoziții, de activități sportive și de studenți care așteaptă cu drag această ”sesiune”.

INFO

www.facebook.com/Festudis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: