Festivalul Sanatatii 2014

Festival-sanatate

A doua ediţie a Festivalului Sănătăţii reuneşte în zona Atrium, Palas, zeci de furnizori de servicii medicale. Timp de patru zile, la mijlocul lunii octombrie, toţi cei interesaţi de un mod de viaţă frumos şi sănătos pot lua parte la eveniment.

Festivalul Sănătăţii, organizat la Palas între 16 și 19 octombrie, aduce la scenă deschisă principalii reprezentanţi ai sănătăţii din Iaşi. Expozanţii au pregătit pentru public prezentări moderate de specialişti, materiale informative şi reduceri semnificative de preţuri. Toate într-un loc care permite uşor accesul ieşenilor interesaţi de medicina tradiţională şi de cea alternativă – zona Atrium.

Un festival care rezolvă probleme

Ediţia de anul trecut a reunit zeci de clinici specializate în analize medicale, spitale, distribuitori de filtre de apă, firme de asigurări, optică medicală şi stomatologie.

Mă bucur că am venit, pentru că am rezolvat o problemă mai veche. Nu găseam un stomatolog la care să-mi duc băieţelul. Are şase ani şi e foarte sperios, dar am găsit aici o clinică specializată în copii, cu medici prietenoşi. I-am făcut deja programare.“, spunea anul trecut Mihaela Pricopie, aflată în vizită la festivalul din Palas Mall.

Unii ieşeni au optat pentru pachete de analize sau consultaţii oftalmologice la calitate ridicată şi preţ redus sau abonamente pentru întreaga familie la clinici private care au contract cu CAS-ul. Au fost numeroase persoane care au apreciat că într-un singur loc au obţinut informaţii, oferte de servicii şi chiar programări la centre medicale pentru care, în mod normal, ar fi trebuie să îşi aloce zile întregi pentru a le putea vizita.

O nouă şansă la o viaţă sănătoasă

Lista de anul acesta este chiar mai vastă, la aceasta adăugându-se specialişti în chirurgie estetică, fertilizare, spa, fitness, squash, aerobic şi remodelare corporală.

Ediţia de anul trecut a fost un real succes, atât pentru participanţi, cât şi pentru vizitatori. Anul acesta, ieşenii au ocazia să intre în contact cu mai mulţi specialişti, din domenii chiar mai variate. Îi aşteptăm pe toți cei interesaţi de o viaţă sănătoasă, indiferent de vârstă, între 16 și 19 octombrie.“, declară Claudia Vieru, organizator.

Prima editie a Festivalului Sanatatii s-a desfasurat la Palas Iasi între 14 si 17 noiembrie 2013, inima cosmopolita a zonei, care aduna zilnic pâna la 50.000 de vizitatori, oameni moderni si activi. Evenimentul a fost un succes pentru vizitatori si participanti.

INFO

Festivalul Sanatatii 2014

Atrium, Palas Mall

www.festivalulsanatatii.ro

www.facebook.com/festivalulsanatatii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: