Festivalul Romanesc, 23-26 mai

In perioada 23 – 26 mai 2013 se va desfasura pe strada Sarmisegetusa din Iasi, (intre pod Mircea si punte strand) Festivalul Romanesc – Sarbatoarea Berii.

Organizat de firma Events Management Company, Festivalul Romanesc – Sarbatoarea Berii,  reprezinta 4 zile de oras in sarbatoare, prilej pentru locuitorii Iasului sa serveasca o halba de bere rece si sa guste din preparatele la gratar special pregatite pentru acest eveniment, de producatorii de bere si comerciantii de traditie din industria alimentara, care si-au anuntat participarea.

In cele 4 zile de festivalului, vor avea loc concerte, oferite in mod gratuit iesenilor. Spectacolele vor avea loc pe scena profesionala special amenajata pentru acest eveniment si montata pe strada Sarmisegetusa (intre pod Mircea si punte Strand Municipal). Spectacolele vor avea loc zilnic incepand cu orele 17.30. si vor contine muzica, dans, karaoke, concursuri, animatie la scena, urmate de concerte ale formatiilor locale.

PROGRAM

Fiecare din serile de festival vor fi incheiate de concertele formatiilor si interpretilor conscrati din tara : Joi – 23.05.2013 – Interpreti de muzica populara Stefan Enasel , Alexandru Recolciuc precum si semifinalistul concursului Vocea Romaniei – Cezar Dometi ; Vineri 24.05.2013 – D’ACORD BAND si SYLVIE; Sambata 25.05.2013 –  IRIS; Duminica 26.05. 2013– VUNK. Atmosfera celor patru zile de spectacol este intretinuta de echipa K-STILL de la StiLLonline.RO

Programul de vizitare a festivalului va fi 10.00 – 23.00.

In cadrul Festivalului Romanesc va avea loc cea de-a II-a editie a concursului “SuperStar de Iasi”, show in care toti concurentii talentati in diferite domenii( muzica, dans, imitatori, stand-up comedy) vor lupta pentru marele de premiu de 1000 de euro. Membrii juriului Virgil Dulceanu (de la HI-Q), Silvia Stanciu si Bobi Dumitras (de la Fara Zahar) vor decide cine va castiga marele premiu.

Detalii pentru inscrieri se pot obtine pe www.stillonline.ro

Va asteptam in perioada 23-26 mai 2013 la Festivalul Romanesc.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: