Festivalul „Piticul de ciocolata”

Festivalul Piticul de ciocolata

Micile vedete ale orasului nostru se vor intrece in muzica si dans la cea de-a XI-a editie a Festivalului „Piticul de ciocolata” de la IULIUS MALL. Peste 900 de copii talentati din zeci de gradinite private si de stat – atat din Iasi, cat si din judet –, vor fi aplaudati la scena deschisa luni si marti, 30 si 31 mai 2011, la etajul 2 al shopping mall-ului. La festivalul prescolarilor vor concura solisti vocali, dansatori populari si dansatori moderni. Gala Laureatilor va avea loc miercuri, chiar de Ziua Copilului, cand juriul – format din fosti laureati si specialisti precum profesori de la Palatul Copiilor si educatori –, va decerna bine meritatele premii. Tot pe 1 iunie, pe scena „Piticului de Ciocolata” se vor face demonstratii de karate ale sportivilor din gradinite.

Organizat de IULIUS MALL in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, festivalul-concurs „Piticul de Ciocolata” este o manifestare menita sa descopere copiii cu potential artistic, orientarea acestora pe filiera vocationala, valorificarea obiceiurilor, traditiilor si creatiilor adecvate varstei, alaturi de amplificarea activitatilor artistice la nivelul invatamantului prescolar.

Baloane, muzica, premii, surprize placute, copii talentati, bucurii, emotii nemasurate, parinti si bunici fericiti, toate vor fi la editia a XI-a a „Piticului de Ciocolata” de la IULIUS MALL!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: