Festivalul Operelor Independente / ”La Traviata”, de G. Verdi

In cadrul primei editii a Festivalului Operelor Independente, puteti urmari un fragment (actul II) din opera La Traviata, realizat de către Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) – Chișinău.

Regizor – conf.univ. Eleonora Constantinova. Dirijor – lect. Marin Balan

Studenții AMTAP, catedra Canto Academic:  Alfredo – Dumitru Mîțu, Anul I master; Giorgio Germont – Veaceslav Timofti, anul I master; Violetta Valery – Vera Chirneva, studenta anului IV; Annina – Ala Haiut, studenta anului II
La pian – Crasnova Ecaterina, studenta anului IV

Secțiunea: Clasic

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Aflat la prima ediţie, Festivalul Operelor Independente este o iniţiativă inovatoare în contextul cultural regional precum şi în perimetrul instituţional căruia îi aparţine Ateneul din Iaşi. Suita de manifestări are ca idee centrală susţinerea, promovarea şi impulsionarea producţiilor din domeniul teatrului muzical realizate de către artiști independenți, indiferent de cetăţenie, precum și spectacolelor realizate de instituții de învățământ academic de profil. Punerea în valoare a tinerilor interpreţi şi realizatori, prin aducerea lor în prim-planul vieţii artistice, reprezintă o oportunitate de afirmare, dezvoltare şi recunoaştere profesională. Festivalul NU se adresează producţiilor realizate de către instituţiile de stat de profil.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

“La Traviata”, spectacol grandios regizat de Beatrice Rancea la Opera Iasi

Spectacolul „Peștișorul de aur” | Ateneul National Iasi

Soprana Rodica Vică revine pe scena Operei Naționale Române din Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: