Festivalul Operelor Independente / ”La Traviata”, de G. Verdi

In cadrul primei editii a Festivalului Operelor Independente, puteti urmari un fragment (actul II) din opera La Traviata, realizat de către Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) – Chișinău.

Regizor – conf.univ. Eleonora Constantinova. Dirijor – lect. Marin Balan

Studenții AMTAP, catedra Canto Academic:  Alfredo – Dumitru Mîțu, Anul I master; Giorgio Germont – Veaceslav Timofti, anul I master; Violetta Valery – Vera Chirneva, studenta anului IV; Annina – Ala Haiut, studenta anului II
La pian – Crasnova Ecaterina, studenta anului IV

Secțiunea: Clasic

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Aflat la prima ediţie, Festivalul Operelor Independente este o iniţiativă inovatoare în contextul cultural regional precum şi în perimetrul instituţional căruia îi aparţine Ateneul din Iaşi. Suita de manifestări are ca idee centrală susţinerea, promovarea şi impulsionarea producţiilor din domeniul teatrului muzical realizate de către artiști independenți, indiferent de cetăţenie, precum și spectacolelor realizate de instituții de învățământ academic de profil. Punerea în valoare a tinerilor interpreţi şi realizatori, prin aducerea lor în prim-planul vieţii artistice, reprezintă o oportunitate de afirmare, dezvoltare şi recunoaştere profesională. Festivalul NU se adresează producţiilor realizate de către instituţiile de stat de profil.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

“Pijamale” | Ateneul National din Iasi

„Cerere în căsătorie” | Ateneul National din Iasi

„Ai dreptate, draga mea!” | Doru Octavian Dumitru

”Alice in Tara Minunilor” | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Peste 1500 de locuri pentru admiterea la USAMV Iași

Teatrul Luceafărul se reîntâlnește fată-n față cu publicul său

Alte cinci muzee din cadrul CMNM Iași vor fi redeschise pentru public

Off Road e-Bikes | Inițiere în Pădurea Bârnova

Scrie un comentariu: