Festivalul Operelor Independente / ”La Traviata”, de G. Verdi

In cadrul primei editii a Festivalului Operelor Independente, puteti urmari un fragment (actul II) din opera La Traviata, realizat de către Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) – Chișinău.

Regizor – conf.univ. Eleonora Constantinova. Dirijor – lect. Marin Balan

Studenții AMTAP, catedra Canto Academic:  Alfredo – Dumitru Mîțu, Anul I master; Giorgio Germont – Veaceslav Timofti, anul I master; Violetta Valery – Vera Chirneva, studenta anului IV; Annina – Ala Haiut, studenta anului II
La pian – Crasnova Ecaterina, studenta anului IV

Secțiunea: Clasic

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

Aflat la prima ediţie, Festivalul Operelor Independente este o iniţiativă inovatoare în contextul cultural regional precum şi în perimetrul instituţional căruia îi aparţine Ateneul din Iaşi. Suita de manifestări are ca idee centrală susţinerea, promovarea şi impulsionarea producţiilor din domeniul teatrului muzical realizate de către artiști independenți, indiferent de cetăţenie, precum și spectacolelor realizate de instituții de învățământ academic de profil. Punerea în valoare a tinerilor interpreţi şi realizatori, prin aducerea lor în prim-planul vieţii artistice, reprezintă o oportunitate de afirmare, dezvoltare şi recunoaştere profesională. Festivalul NU se adresează producţiilor realizate de către instituţiile de stat de profil.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacol de teatru: ”Amintiri”

„Măturător de praf de stele” la Ateneul din Iasi

Comedia ”Frumosul si Bestia”, la Ateneul din Iasi

”Alfabetul nazdravan”, regia Ionuț Gânju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneu

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Scrie un comentariu: