Festivalul Nirmalanjali la Ateneul Tatarasi

Macheta ZDI Nirmalanjali

Ateneul Tatarasi va invita marţi, 9 august 2016, de la ora 19.00 in Grădina de Vară la  spectacolul de muzică şi dans indian – Festivalul Nirmalanjali.

Festivalul Nirmalanjali este dedicat Indiei și culturii sale, fiind prilejuit de Ziua Națională a acestei țări și se desfășoară în perioada 5-15 august (9 august la Ateneul Tatarasi, Iasi).

Pentru prima dată, România și locuitorii sai vor sarbatori Independența Indiei, aducand omagiu moștenirii spirituale valoroase lăsată umanității de catre poporul indian. Ne vom bucura împreună de câteva crâmpeie din vasta cultură indiană, alegand momente de dans și muzică clasică autentice, de înaltă ținută artistică, forme nealterate, pure, de artă devoțională.

Acest festival este un omagiu plin de admiratie adus lui Shri Mataji Nirmala Devi, una din personalitățile cele mai marcante din istoria umanității, care a avut un rol activ major atât în lupta de eliberare națională a Indiei, cât și în lupta de emancipare spirituală a întregii omeniri. Mai mult decat doar o sarbatoare a Indiei, festivalul “Nirmalanjali” este o ofranda adusa libertatii, prin muzica si dans.Mihai Sturza, organizator

Intrarea liberă.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: