Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt

Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania, a ajuns in a cincea luna de inscrieri. Dupa primele 4, sunt inscrisi in competitie 1257 de liceeni din intreaga tara. 5365 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde) au fost evaluate pana acum de juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului.

Ca in fiecare luna, la sfarsitul lui ianuarie au fost desemnate creatiile semifinaliste: 30 de poezii, 22 de fotografii alb-negru, 43 de fotografii portret, 27 de fotografii diverse si 16 fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Dar asta se va intampla abia dupa incheierea inscrierilor, adica peste doua luni (data limita este 31 martie 2011).

Asadar, inscrierile continua, si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt. Cuantumul premiilor la cele 3 sectiuni va fi de cel putin 15000 RON.

Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe site-ul www.licart.ro
Sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca, pentru ca “Nu te poti numi licean daca n-ai trecut pe la LicArt!”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: