Gradinita Kids Garden te invita la Festivalul Martisorului, editia I

macheta_ziar-300dpi

Gradinita Kids Garden , va invita pe 27 februarie 2016, la Festivalul Martisorului , cu tema “ Martisorul, moment de bucurie”, editia 1, festival care este organizat in scop caritabil impreuna cu Organizatia Salvati Copiii. Toate donatiile ce se vor strange in cadrul Festivalului, vor fi directionate catre copii defavorizati, prin achizitionarea de rechizite scolare.

Concursul se adreseaza tuturor copiilor prescolari si scolari, clasa pregatitoare, de la gradinitele si scolile particulare si de stat, din judet. Prin acest concurs , se ofera copiilor cu aptitudini artistice posibilitatea sa-si exprime talentul, acestia putandu-se inscrie la 4 sectiuni: Dans, Arta vocala, Teatru/Poezie si Arta plastica. Acestora li se va alătura ca si prezentator al festivalului, actrita Tatiana Grigore ce va crea o atmosferă de concurs incitantă, în care copiii vor avea prilejul de a interacționa, de a se exprima liber si vor face schimb de martisoare.

Prin urmare sunteti asteptati sa faceti cunostinta cu cei mai talentati copii din judetul Iasi, pe 27 februarie 2016, incepand cu ora 10, la sediul Gradinitei Kids Garden Iasi, din Str. Socola nr. 7, langa Scoala Generala „Otilia Cazimir”.

Daca nu stiai, in cadrul Centrului Educational Kids Garden se organizeaza numeroase activitati extrascolare pentru copii precum: balet, dans modern, ateliere de teatru si pictura, karate, iar recent am deschis primul Club lego „Junior Robotics” pentru copii pasionati de lego. Incepand cu luna martie, completam lista de cursuri cu un atelier de olarit, cu un curs de educatie financiara si un curs de dans oriental pentru copii.

Vino la Centrul Educational Kids Garden impreuna cu copilul tau sa alegi cel mai potrivit atelier, iar pe 27 Februarie la ora 10:00, vino sa vizitezi Targul de Martisoare din cadrul festivalului, pentru a contribui la strangerea de fonduri pentru achizitionarea de rechizite scolare copiilor defavorizati. De asemenea, poti dona si tu, rechizite pentru acesti copii.

Organizatorii multumesc sponsporilor si partenerilor pentru spirjinul acordat: Asociatia Consensual, Fundatia Comunitara Iasi, SC Smart Travel SRL, SC A&C Vento SRL, SC Termoplast SRL, Coca-Cola, Timbark, Compan.

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Iasi Fun.

INFO

Gradinita Kids Garden

Str. Socola 7, Iasi

www.kids-garden.ro

www.facebook.com/kidsgardeneducational

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: