Festivalul Magura Wave 2017

 

Organizatorii festivalului Magura Wave isi propun ca acesta sa devina locul din inima Transilvaniei unde se inchide balul muzicii rock de pe perioada verii, astfel ca rockerii sunt invitati in ultimul week-end al lunii August, intre zilele de 25 si 27, intr-o superba locatie, la poalele Magurii Uroiului, langa Simeria, sa se mai bucure inca o data de muzica buna si multa distractie alaturi de prieteni.

Locul de unde se pot admira unele din cele mai frumoase apusuri, si nu oricum, ci in compania muzicii bune, pune la dispozitia celor ce participa un spatiu generos pentru scena si public, camping si parcare gratuite, oferind posibilitati de distractie si pe timpul zilei (parapanta si mountain bike), precum si multe atractii turistice in zona.

La poalele dealului sub forma de cusma de dac vor urca pe scena trupe din toate categoriile, de la cele aflate la inceput de drum, pana la nume deja consacrate pe plan mondial, unele aflate in premiera in Romania.

Capul de afis al festivalului vor fi elvetienii de la Coroner, in premiera in Romania si la una din putinele vizite in estul Europei, dupa reuniunea din 2010 – o trupa care a influentat major multe nume grele din aria metal, pe buna dreptate fiind numita un „Rush al thrash metalului”. Al doilea cap de afis va fi Ektomorf, un nume prezent la orice festival major din Europa si nu numai, probabil cea mai exponentiala trupa a metalului est-european, urmand ca evenimentul din 2017 sa fie incheiat de Bucovina, trupa care nu mai are nevoie de prezentare in rock-ul romanesc, si care promite ca de obicei un show de exceptie.

La prima aparitie in Romania vor fi si austriecii de la Visions of Atlantis, un nume tot mai greu in aria metalului simfonic, in timp ce conationalii lor de la Serenity si braziliencele de la Nervosa revin in tara noastra, dar pentru prima data la un festival open-air. Fanii heavy metal se vor putea delecta cu recitalul celor de la Iron Maidnem, una din cele mai cunoscute trupe tribut ale legendarilor Iron Maiden. Alte trupe prezente pe scena festivalului sunt: Infected Rain, Implant Pentru Refuz, Altar, Riot Monk, Krepuskul, E-an-na,Target, L.O.S.T., etc.

Partenerul media este Rock FM, iar prezentatorul festivalului va fi Cristian Hrubaru.

BILETE

Presale Abonament: 100 lei. O zi (Early Bird): 50 lei Bilete disponibile in retelele: www.iabilet.ro, eventbook.ro,   www.ambilet.ro.

INFO

magurawave.ro

www.facebook.com/magurawavefest

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: