Festivalul Luminii 2012 / Palas Iasi, 5 septembrie

In 5 Septembrie, intre orele 18:00 si 23.00, Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei”, va invita la Festivalul Luminii Iasi. Festivalul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.

Festivalul Luminii (www.facebook.com/festivalul.luminii) este un alt fel de festival, un spatiu de manifestare artistica a tinerelor talente, o atmosfera unica creata timp de 2 ore cu zeci de mii de lumanari. Invitatii acestei editii sunt Shim-Jang – demonstratie de taw-kwon-do, ansamblul de viori Prietenia de la Palatul Copiilor impreuna cu Rares Hristodorescu, trupa de improvizatie teatrala IDIOT, Dance Studio Iasi cu cateva coregrafii latino (samba, rumba, jive, cha-cha); trupa de breakdance Quasar si Mirona Matlinsche – vioara si voce solo.

Viata de zi cu zi a devenit o adevarata cursa contra-cronometru pentru cei mai multi dintre noi. Mereu in lipsa de timp, impartiti intre multe responsabilitati, slujba si familie, uitam cu desavarsire de sufletul nostru, uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte.

Lumea in care traim ne obliga sa ne planificam cu atentie fiecare clipa pentru a reusi in ceea ce ne propunem si de multe ori uitam sa ne oprim din cand in cand pentru a-i privi pe cei din jur, pentru a simti vantul, pentru a asculta oamenii, pentru a zambi la zambetul copiilor, pentru a redescoperi frumusetea lucrurilor marunte.

Scopul festivalului este de a oferi comunitatilor locale un eveniment in cadrul caruia tinerii au posibilitatea de a se manifesta prin diferite forme de arta iar participantii se pot deconecta timp de 2 ore, de la problemele si stresul de zi cu zi, bucurandu-se de atmosfera creata.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: