Festivalul International de sah Mihail Sadoveanu

Sah

Luni 13 august 2012, in Complexul “Tudor Vladimirescu”, va debuta concursul emblema al Iasului, Festivalul International “Mihail Sadoveanu”, editia a XXVII – a, in organizarea Asociatiei Judetene de Sah Iasi, Clubului Politehnica Iasi, Universitatea Tehnica “Gh. Asachi” din Iasi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi. La start sunt asteptati sa participe peste 100 de sportivi din mai multe tari europene si peste 80 de copii.

Concursul se va desfasura pana duminica 19 august 2012, in fiecare zi incepand cu ora 16:00,  in sala noii cantine din Complexul Studentesc “Tudor Vladimirescu” din Iasi

Festivalul International “M. Sadoveanu”  este si un test foarte important pentru sahistii ieseni deoarece luna septembrie este dominata de competitii nationale oficiale:

  • In perioada 3-10 septembrie, la Mamaia va avea loc Campionatul National pe echipe pentru copii, juniori si tineret, unde speram sa aducem cat mai multe medalii, sahul iesean dominand de multi ani aceasta competitie.
  • In perioada 20-30 septembrie, tot la Mamaia se va desfasura Superliga Nationala cand CS Politehnica Iasi va incerca sa pastreze titlul castigat anul trecut la feminin (L’ami, Bulmaga, Padurariu), iar echipa masculina sa aduca o medalie, intr-o competitie extrem de dificila.

INFO

www.ajsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: