Festivalul International de Muzica pentru Tineret Crystal Stars 2018

Asociatia “Mellos” si Palas Iasi prezinta evenimentul muzical al anului la Iasi–a VII a editie a Festivalului International pentru tineret “Crystal Stars Music Fest”, in parteneriat cu Radio Iasi, Asociatia “Copilul meu-inima mea”, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret, Palatul Copiilor si Apollonia TV.

Simbata 3 noiembrie, incepind cu ora 15:30 va avea loc concursul la care vor participa cei mai buni solisti selectati din tara si strainatate. In afara concursului, vor mai evolua celebra Trupa “Seoul Beat” (dans K-POP–Korean Pop) de la Casa de Cultura a Studentilor, citiva tineri artisti, membri ai Cercului de muzica usoara “Melos” de la Palatul Copiilor din Iasi, coordonati de Prof. Gabriela Nechita, dar si solisti invitati din Bucuresti si Roman.

La ora 19:30, concursul se va incheia cu un concert extraordinar semnat NICOLETA NUCA, Ambasador al Asociatiei “Copilul meu-Inima mea”, campania “Deschide-ti inima”.

Duminica 4 noiembrie incepind cu orele 17, va invitam la un regal artistic in cadrul Galei Laureatilor, unde vor participa artisti si trupe ca Ansamblul de dansuri ucrainene “Veselka”, Rhythmic Dance, Academia Junior, Ruxandra Tomulesei si Royal Music Show, Clubul de gimnastica aerobica “Gimnis”, Fusion Dance, etc.

Gala de duminica 4 noiembrie se va incheia la ora 20 cu un concert extraordinar al indragitei trupe “FARA ZAHAR” si ei Ambasadori ai campaniei “Deschide-ti inima”, a Asociatiei “Copilul meu-Inima mea”.

Festivalul reuneste artisti si jurati din Moldova, Coreea de Sud, Argentina, Italia, Turcia, Bulgaria, Franta, Polonia, Iordania, Cipru, Bosnia-Hertegovina si Romania.

Nu ratati Festivalul International de muzica pentru tineret “Crystal Stars Music Fest”–3-4 noiembrie in Atrium-Palas Mall!

 

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: