Festivalul Internațional de Literatură și Traducere (FILIT 2015) s-a lansat în cadrul unei conferințe de presă

filit-2015

În data de 2 octombrie 2015, la sediul Muzeului Literaturii Române, a avut loc conferința de lansare FILIT 2015, susținută de vicepreședintele Consiliului Județean Iași, domnul Victorel LUPU, și de directorul Muzeului Literaturii Române Iași, domnul Dan LUNGU.

Cu această ocazie, domnul vicepreședinte LUPU a reafirmat principiul susținerii Festivalului internațional de Literatură și Traducere (FILIT) Iași de către plenul Consiliului Județean.

Această manifestare culturală depășește granițele țării noastre și astfel conferă argumente în plus pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021. Conducerea Consiliului Județean Iași intenționează ca în anii următori să transforme FILIT-ul intr-o manifestare culturală de o și mai mare amploare, organizată de Fundația pentru Cultură Iași.  Mulțumim organizatorilor din cadrul Muzeului Literaturii Române și presei, atât naționale și locale, pentru promovarea acestui festival de excepție. FILIT este cel mai valoros festival literar din Sud-Estul Europei. Această marcă a Iașului trebuie să dăinuie și să reunească elitele culturale, dar și decidenții politici. FILIT rămâne un proiect de anvergură, gestionat de o echipă bună ce a demonstrat performață cu ocazia anilor din urmă”, a transmis Victorel LUPU, vicepreședintele Consiliului Județean Iași.

VEZI PROGRAMUL FILIT 2015 PE ZILE: VINERI / SAMBATA / DUMINICA. PROGRAMUL IN FORMAT PDF ESTE DISPONIBIL AICI

INFO

Festivalul International de Literatura si Traducere

www.filit-iasi.ro

FB: www.facebook.com/filit.iasi

You Tube: www.youtube.com/filitiasi

Isuu: issuu.com/filit-iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stagger Lee lansează primul lor videoclip live

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași în perioada 8 – 10 aprilie 2021

Zilele Studentului Electronist 2021

Muzeul Etnografic al Moldovei este partener în organizarea evenimentului „Tradiții Pascale în zona Moldovei”

Scrie un comentariu: