Festivalul International de Capoeira ”Jogo Da Vida, 31 mai-3 iunie

AFIS FESTIVAL CAPOEIRA - Iasi, 2012

Asociaţia Sportivă „K-NOI” Iaşi şi Grupo Capoeira Brasil România au plăcerea să vă informeze de desfăşurarea la Iaşi a celei  de-a V-a Ediţii a FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE CAPOEIRA „JOGO DA VIDA”, 31 mai – 03 iunie 2012 . Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta si Ateneul Tatarasi.

Această ediţie este una jubiliară care marchează la Iaşi două premiere în România: zece ani de la înfiinţarea primului grup de capoeira şi cinci ani de la primul eveniment internaţional de capoeira organizat în ţara noastră.

Succesul ediţiilor anterioare, participarea crescândă, buna organizare şi desfăşurare a acţiunilor specifice, buna colaborare cu instituţiile locale, sponsori şi parteneri media precum şi impactul semnificativ înregistrat în mass-media dar şi la nivelul comunităţii ieşene, entuziasmul publicului participant şi aprecierea oamenilor din multe judeţe ale României ne îndreptăţeşte să afirmăm că este cel mai mare şi mai bine organizat eveniment de acest gen din ţara noastră.

Obiectivele pe care ni le-am propus cu acest eveniment cultural-sportiv major sunt:

–       Promovarea capoeirei în România în rândul tuturor categoriilor de populaţie, ca o moştenire cultural-sportivă a spaţiului brazilian dar de valoare universală;

–       Promovarea Iaşului ca pol al manifestărilor cultural-sportive inedite;

–       Transformarea acestui eveniment într-o sursă de interes pentru turismul sportiv naţional şi european, având Iaşul în centrul atenţiei.

Programul acţiunilor derulate pe durata evenimentului va include: lecţii practice şi teoretice de capoeira; lecţii de dans cu specific brazilian; ateliere de muzică orală şi instrumentală; seminarii de istorie, cultură şi filosofie a capoeirei; ceremonia de batizados; examen pentru schimbarea centurii; demonstraţii în spaţii publice; spectacol complet de capoeira. Toate activităţile vor fi susţinute şi coordonate de maeştrii brazilieni de capoeira invitaţi.

PROGRAM

Program Festival capoeira 2012

INFO

www.capoeiraromania.com/evenimente.html

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: