Festivalul Internațional al Educației Iași, recunoscut la nivel european

Festivalul Internațional al Educației Iași a fost desemnat unul dintre festivalurile remarcabile ale Europei. Titlul de „festival remarcabil” pentru anul 2017 – 2018 a fost acordat de Asociația Europeană a Festivalurilor care premiază în fiecare an cele mai prestidigioase festivaluri din toate țările Europei.

„EFFE – Europe for Festivals, Festivals for Europe” este emblema pe care Asociația Europeană a Festivalurilor o acordă festivalurilor dedicate artelor și susținerii acestora, legăturii cu comunitatea locală și cea internațională.

Titlul acordat Festivalului Internațional al Educației din Iași a fost stabilit de un juriu internațional, condus de Sir Jonathan Mills. „În timpul deliberării, juriul a fost impresionat de imensa calitate, diversitate și deschidere către comunitate pentru atragerea unui public din toate categoriile sociale. Au fost remarcate, de asemenea, alegerile artistice făcute de organizatorii festivalului pentru atragerea atât a artiștilor debutanți cât și a celor consacrați”, au subliniat membrii juriului Asociației Europene a Festivalurilor.

Primirea titlului de „festival remarcabil” de către FIE Iași a fost anunțată oficial Primăriei Municipiului Iași, organizatorul FIE Iași. Alte manifestări culturale din 39 de țări au mai primit aceeași calificare onorabilă din partea Asociației Internaționale a Festivalurilor.

INFO

fieiasi.eu

www.facebook.com/festivaliasi

PE ACEEASI TEMA:

FIE 2017 / Eugen Simion si Razvan Theodorescu, la Iasi

FIE 2017 / Festivalul Filmului European

FIE 2017 / Centenarul Jurământului față de Țară al Voluntarilor Transilvăneni și Bucovineni (1917 – 2017)

Evenimentele CENTENAR organizate la FIE Iași 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Manuel Riva la Tiki Village

Serata pe doua roti #4

”Hunny Art”- expozitie de pictura decorativa – Anca Cotovanu

”Retrospectiva universitara” – expozitie de pictura Bianca Boros

Scrie un comentariu: