Festivalul Imagine Romania +International / Sibiu, 13-15 septembrie

Festivalul Imagine

Jeunesse Musicales Romania prin Elite Art Club UNESCO organizeaza a treia editie a Festivalului Imagine Romania. In perioada 13-15 septembrie 2012, Piata Mica din Sibiu va gazdui atat finala nationala a concursului, cat si pe cea internationala.

In urma preselectiilor nationale de la Sibiu si de la Bucuresti, s-au calificat in finala concursului Imagine Romania 2012 trupele Shuffled Existence, Magnum Opus, Alex Petre & Gara Band, D’Eagle, Wilder si Flavius Hosu.

Festivalul International Imagine se desfasoara in 11 tari si a reusit sa atraga sub umbrela sa festivaluri nationale cu traditie de peste 50 de ani. Fiind unul dintre cele mai importante proiecte ale Jeunesse Musicales International, Imagine este o manifestare culturala destinata tinerilor pasionati de muzica, care pot inscrie pe site-ul www.imaginefestival.net 2 melodii din repertoriul propriu (in format mp3) apartinand oricarui gen muzical recunoscut academic: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world, punk etc.

Animate de acelasi scop nobil, Organizatia Jeunesse Musicales International si reprezentanta sa in Romania, Elite Art Club UNESCO, stimuleaza prin activitatile lor diversitatea si schimburile culturale. Mai mult decat atat, Elite Art Club UNESCO isi concentreaza activitatea atat in sfera muzicala cat si a artelor vizuale sau a evenimentelor culturale.

E oficial! In perioada 13-15 septembrie, Piata Mica din Sibiu va vibra de energia transmisa prin muzica participantilor.

INFO

imaginefestival.ro

imaginefestival.net

facebook.com/festivalulimagineromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: