Festivalul “Hai la teatru!”

Teatrul “Luceafarul” organizeaza in perioada 20-21 martie 2013 Festivalul “Hai la teatru!” – festival concurs al trupelor din scolile si liceele judetului si orasului Iasi, editia a VII-a. Manifestarea va avea trei sectiuni:

  • clasele I – IV
  • clasele V – VIII
  • clasele IX – XII.

Premiile vor fi acordate pe aceste categorii de virsta.

SHAKESPEARE HIGH

proiecţie film documentar „Shakespeare Hight“ afis teatrul luceafarul

  • Miercuri, 20 martie 2013, 18.30– sala mică proiecţie film documentar „Shakespeare Hight“

Film documentar despre teatrul scolar in SUA, produs de Kevin Spacey, realizat de regizorul de origine romana Alex Rotaru. Cu Kevin Spacey, Val Kilmer, Richard Dreyfuss, elevii si profesorii de Drama participanti la cel mai longeviv festival de teatru scolar de peste ocean, Shakespeare High. Filmul este o pledoarie in favoarea educarii prin teatru. Proiectia face parte din editia a VII-a a Festivalului de teatru scolar “Hai la teatru!”, organizat de Teatrul “Luceafarul” Iasi

  • Durata: 1h20min, lb engleza.
  • Intrarea libera

INSCRIERE

Trupele interesate trebuie sa depuna la secretariatul teatrului sau sa expedieze prin posta (str. Grigore Ureche nr. 5, Iasi), pina la data de 25 februarie, o inregistrare video a spectacolului propus (CD sau DVD) insotita de o prezentare a formatiei (nume, activitate, componenta, profesor coordonator, participari la manifestari similare, palmares etc). Materialele vor fi insotite de precizarea “Pentru Festivalul «Hai la teatru»!”.

Selectia va fi facuta de organizatori, iar ansamblurile selectionate vor fi instiintate pina cel tirziu la data de 4 martie. Este acceptata o singura propunere din partea fiecarei trupe, alta decit cele care au fost prezentate la editiile precedente. Durata reprezentatiei trebuie sa fie de cel putin 15 minute si de cel mult o ora.

Se pot inscrie la preselectie spectacole in limba romana, dar si in limbi straine de circulatie internationala.

INFO

www.luceafarul-theatre.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Premieră la Teatrul Luceafărul – Jack și vrejul de fasole

CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

”Memento Amare” – un film despre Brexit in premiera la Ateneul National din Iasi

Scrie un comentariu: