Festivalul Dorna Art – festival de artă și cultură urbană, editia a II-a

dorna art afis

Grădina Cazinoului din Vatra Dornei, clădire monument istoric aflată în stadiu de degradare, va găzdui în perioada 29-31 iulie, Festivalul Dorna Art – festival de artă și cultură urbană, aflat la a doua ediție.

Printre cele 16 trupe care vor avea concert la Dorna Art se numără Țapinarii, Funk’e Fetish, Sonic Distillery ( vineri, 29 iulie ), Natif, Theory of Mind, The Glass Fish ( sâmbătă, 30 iulie ), Broken People și Paper Magik ( duminică, 31 iulie ).

Plus se întoarce la Vatra Dornei cu o proiecție de lumini pe clădirea Cazinoului, în seara de sâmbătă, 30 iulie. Statui vivante, expoziția de fotografie aviatică În zbor cu Focus Aviation și spectacolul de magie ”Cine e în joben” sunt doar câteva dintre elementele care vor transforma Grădina Cazinoului într-un spațiu activ, cultural și de divertisment.

Comedia Usturoi, filmul românesc cu cele mai mari încasări la începutul anului, va avea o proiecție specială duminică, 31 iulie, în cadrul Dorna Art.

În timpul celor trei zile de festival, tinerii vor avea ocazia să participe la Atelierul de Pictură susținut de David Croitor, la Atelierul de Educație Juridică susținut de Cristi Danileț, la un atelier/spectacol de teatru senzorial labirint și la Atelierul de Creație Reborn Bicycles ( înscrieri: www.dorna-art.ro/2016 ).

Pentru cei pasionați de sport nautic, Dorna Art pregătește un concurs de ștafetă – caiac ( înscrieri: www.dorna-art.ro ), în timp ce iubitorii de adrenalină vor avea parte de distracție la coborârile cu tiroliana.

Street Food Festival vor veni la Dorna Art cu bucate alese și specialități culinare pentru toate gusturile, iar Vio Dragomir, unul dintre cei mai talentați barista din România, va răsfăța publicul prezent la eveniment, cu cele mai bune cafele și cocktailuri.

PROGRAM

dorna art 1

dorna art 2

dorna art 3

Festivalul Dorna Art este organizat de Asociația Redescoperă Vatra Dornei în colaborare cu Asociația Kilometrul 0 și este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și Consiliul Județean Suceava.

INFO

Festivalul Dorna Art

www.facebook.com/DornaArt

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: