Festivalul de Teatru “Dar Iasi”, 3 – 8 iunie 2012

In perioada 3 iunie – 8 iunie 2012, va avea loc la Iasi FESTIVALUL DE TEATRU DAR IASI, organizat de Fundatia „Dar din Dar”. Festivalul face parte dintr-un mai amplu proiect european de promovare a produselor turistice autohtone.

Timp de sase zile, la Iasi, pe scenele Ateneului „Tătărasi” si ale Teatrului „Luceafărul”, vor sosi nume mari ale scenei romanesti, precum Maia Morgenstern, Mircea Diaconu, Alexandru Repan, Adriana Trandafir, Anca Sigartău, Luminita Gheorghiu, Luminita Erga, Vlad Zamfirescu, alături de alti talentati actori.

Nu mai putin de zece teatre si companii din intreaga Romanie isi vor prezenta publicului iesean cele mai de succes productii. Teatrul „Nottara”, Teatrul Mic Bucuresti, Teatrul National Timisoara, Teatrul „George Ciprian” Buzău, Teatrul „Mihai Eminescu” Botosani, Teatrul Tineretului Piatra Neamt, dar si Fundatia Culturală „Maria Tănase”, Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din Bucuresti, Compania „Un teatru ca toate celelalte”, Teatrul „Masina de vise” – isi dau intalnire in cel mai important pol teatral national al verii: Iasi.

PROGRAM

Programul Festivalului de teatru DAR Iasi

BILETE

Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele se achizitioneaza de la casieria Ateneului Tatarasi, program: luni-vineri 10,00-18,00, sambata-duminica 10,00-14,00. Pentru aceste spectacole sistemul de rezervari de pe site-ul www.ateneutatarasi.ro este inchis.

INFO

Mai multe detalii  despre festival gasiti pe site-ul organizatorului: www.iasiviziteaza.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: