Festivalul de muzica populara “Din batrini, din oameni buni”

Festivalul concurs al muzicii populare moldovenesti „Din batrini, din oameni buni” isi desemneaza simbata cistigatorii. Miine, in Sala Gaudeamus de la Casa de Cultura a Studentilor vor avea loc finala si recitalurile festivalului. Recitalurile vor fi sustinute de artistii Pamfil Roata, Ion Chirila, Angelica Flutur, Alexandru Bradatan. Evenimentul, care va incepe de la ora 18:30, va fi transmis in direct pe TVR Iasi.

din batrini din oameni buni 2012

Simbata, de la ora 18, vor fi transmise in direct, pe canalele TVR 3 si TVR Iasi, Gala laureatilor, precum si citeva recitaluri. Vor incinta publicul ansamblul folcloric „Doina Carpatilor”, sub indrumarea dirijorului Marinica Botea, respectiv interpretii de muzica populara Mihai Ciobanu (din Chisinau), Viorica Macovei, Claudia Martinica si Constantin Bahrin.

Intrarea la cele doua evenimente din cadrul festivalului care promoveaza solisti vocali si instrumentisti talentati din regiunea Moldovei se va face pe baza de invitatii. Acestea pot fi procurate de la Casa de Cultura a Studentilor. Cei interesati pot face rezervari telefonic, la numarul 0232/410615.

Festivalul „Din batrini, din oameni buni”, ajuns la a VII-a editie, este organizat de TVR Iasi si Casa de Cultura a Studentilor.

Autor: Loredana OPREA

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub