Festivalul de Muzică Bizantină de la Iași 2021

În perioada 29 septembrie – 3 octombrie 2021 ești invitat să participi la cea de-a patra ediție a Festivalului de Muzică Bizantină de la Iași!

Vor fi 5 zile dedicate cântului bizantin, alături de formații corale, interpreți și cercetători specializați pe diferite ramuri ale acestui gen muzical din Sfântul Munte Athos, Grecia, Cipru, Liban și România într-o ediție în format hibrid, dedicată monahismului ortodox.

Evenimentul de anul acesta va debuta cu o dezbatere publică intitulată „Monahism și psalmodie”, moderată de dl. Răzvan Bucuroiu și va fi urmată de concerte, momente liturgice și un atelier de muzică bizantină.

Mai multe detalii despre programul, tematica și invitații acestei ediții pot fi aflate urmărind site-ul evenimentului www.ibmf.ro și pagina de Facebook – Iasi Byzantine Music Festival.

Iasi Byzantine se desfășoară anul acesta in format hibrid pentru a vă putea oferi momentele artistice gândite împreună cu invitații internaționali.  Așadar corurile din strainate participa la aceasta ediție prin intermediul unor materiale digitale special realizate la care vor avea acces atât spectatorii din sălile de evenimente, cât și publicul din online.

INFO

www.ibmf.ro

www.facebook.com/IasiByzantine

PE ACEEASI TEMA:

Summer Well 2021

Zilele Nordului, ultimul festival al verii

Miss URF .1 | RocknRolla Iasi

Living Rock | Plaja Tuzla

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Malmkrog | Cinema Ateneu

Casa cu păpuși | Cinema Ateneu

GLORIOUS END OF SUMMER | Senzoria

Let’s jam with The HotCats | The Trumpets

Scrie un comentariu: