(ANULAT) Festivalul culorilor Holi vine la Iasi

UPDATE: Evenimentul Holi Festival Tour Romania 2014 de la Iasi se anuleaza. Iata comunicatul oficial:

“Din cauza vanzarii reduse a biletelor suntem nevoiti sa anulam evenimentul. Frumusetea exploziei de culoare isi are farmecul doar cu un numar mare de oameni asa cum s-a intamplat la Timisoara si Cluj unde miile de participanti s-au bucurat din plin de atmosfera unica a muzicii si culorilor.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar – conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro) o vor putea face la casieria sau sediulwww.bilete.ro (Bucuresti) prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete.

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Biletele Holi Iasi au valabilitate pentru oricare din evenimentele Holi care urmeaza in Romania! Mai multe informatii despre evenimente pe www.holi-romania.com

Va multumim pentru intelegere si vom reveni ulterior cu noi informatii legat de noua data a evenimentului.

Echipa Holi Festival Romania Tour 2014”

———————————————————————————————————————————————–

Evenimentul se va desfasura pe perioada a 4 luni : mai, iunie, iulie, august in mai multe orase: Cluj, Timisoara, Craiova, Brasov, Iasi, Constanta si Bucuresti. Editia de la Iasi va avea loc sambata, 12 Iulie 2014, ora 12:00 in  parcarea Iulius Mall, Iasi.

Holi Festival România Tour 2014 – Iasi este organizat în colaborare cu STUD PASS, Iulius Mall şi Fundaţia Iaşi Capitala Culturală Europeană 2021.

CONCURS

Castiga patru invitatii, pentru tine si prietenii tai, la Holi Festival România Tour 2014 – Iasi. Trimite raspunsul la intrebarea: Ce contine pudra Holi? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro pana, luni, 7 iulie 2014, ora 12:00. Va rugam sa adaugati un numar de telefon pentru a va putea contacta, in cazul in care sunteti castigator!

UPDATE CONCURS: Setul de patru invitatii simple a fost castigat de Luchian Alexandra.

DESPRE

Ţara cu una dintre cele mai fascinante civilizaţii din toate timpurile, India uimeşte şi inspiră chiar şi în vremurile ultra-tehnologizate în care ne trezim uneori că trăim. Şi ce poate să fie mai reconfortant decât un festival autentic, plin de bucurie şi chef de viaţă, prin care se sărbătoreşte venirea primăverii, soarele şi belsugul ce-l va aduce odata cu el si mai ales, încrederea că Binele învinge intotdeauna.

Holi înseamnă astăzi, dincolo de substratul spiritual, felul prin care indienii din întreaga ţară se bucură de venirea primăverii. Joaca lor are loc, de obicei, în pieţele oraşelor mari şi include dans, cântece şi cel mai important, pudră sau apă colorată, care este aruncată în mulţime – prieteni, familie şi străini deopotriva. Şi asta nu e tot: Festivalul Culorilor din India e atât de apreciat încât de-a lungul timpului au apărut câteva ediţii şi în alte părţi ale lumii, cum ar fi Utah, S.U.A. sau Belfast, Irlanda.

Spatiul va fi special amenajat astfel incat sa reproduca la scara, senzatiile si atmosfera specifica Holi. Se va amplasa o scena centala unde vor mixa cei mai renumiti DJ nationali si internationali. La cumpararea biletelor fiecare participant va primi celebrele pungi cu culori. Vor fi amenajate puncte food and drink, toalete ecologice, puncte sanitare, puncte de securitate, etc.

Pudra Holi se află sub un control strict al calităţii şi nu este nocivă pentru sănătate. Sub forma unor microparticule complet inofensive, compusul din faină de porumb şi colorant alimentar poate fi achiziţionat în şase combinaţii de culori (galben, roşu, albastru, verde, magenta şi purpuriu). Culorile vor fi lansate din oră în oră, moment în care se va produce mult aşteptatul efect Holi – Explozia de culori!

LINE UP

  • Milk & Sugar
  • Stefan Biniak
  • Rosario Internullo
  • Adrian Eftimie
  • Virgil
  • Shut Up
  • A.N.N.A
  • Bodo Neumann

BILETE

  • 70 lei – Acces general
  • 90 lei – in seara evenimentului la intrare

Biletele pot fi cumparate online de pe bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, si din magazinele Germanos. Dacă doreşti să achiziţionezi biletele online accesează: http://bit.ly/1gtbu3L şi alege Buy your ticket for Iaşi.

Bilete PROMO găseşti la standul Stud Pass din Iulius Mall sau la telefon: 0746/706.411,  0751/601.758

GALERIE FOTO

INFO

www.facebook.com/pages/Holi-Iasi

www.holi-romania.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: