Festivalul cu jocuri de vacanță pentru toate vârstele ajunge la Iași

În perioada 28-30 august 2020, Happy Color România și Palas Iași te cheamă la joacă în Caravana cu Jocuri – primul festival din Iași dedicat în exclusivitate jocurilor, socializării, prieteniei și distracției.

La o lună de la evenimentul de succes de la Timișoara, Caravana cu Jocuri străbate kilometri și ajunge la Iași încărcată cu idei geniale de petrecere a timpului liber. Jocuri educative, de societate și de stimulare a memoriei și a creativității își dau mâna ca să ofere tuturor, de la mic la mare, un mod plăcut, provocator, de petrecere a timpului liber, afară, în natură.

Ediția de la Timișoara a adus laolaltă un număr mare de iubitori de jocuri.  În contextul actual, în care tradiționalele festivaluri de vară s-au amânat pentru anul viitor și socializarea este limitată, relațiile interumane fiind din ce în ce mai mult reduse la mediul online, organizatorii s-au întrebat ce anume le lipsește copiilor noștri și copilului din fiecare dintre noi. Au descoperit că lipsesc bucuriile copilăriei: joaca, prietenii, socializarea.

Veti găsi în cadrul festivalului o mulțime de jocuri cu diverse tematici si pentru diferite categorii de vârstă. Vor exista zone de joacă împărtite în funcție de aceste categorii, cu mese rezervate pentru trei persoane sau pentru câte o familie, spune Valentin Mihai, manager Happy Color.

PARTICIPARE

Participarea la eveniment este gratuită, dar se va face prin înscriere online deoarece există număr limitat de locuri. Cei înscriși pot să participe o singură dată pe zi, la zona de joacă corespunzătoare vârstei, numărul de participanți fiind limitat la 190, pe intervale orare. Evenimentul se va derula cu respectarea tuturor normelor de sigurantă impuse de autorități în conformitate cu Ordinul Ministerului Culturii , nr 2941 din 19 iunie 2020. Formularul de înscriere și alte informații despre întregul program al festivalului sunt de găsit pe pagina de Facebook a acestuia: https://rb.gy/bdnx4r

 

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.  Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

INFO

www.facebook.com/caravanacujocuri

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: