FESTIVALUL-CONCURS STUDENTESC DE CANTEC FRANCEZ

Universitatea « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, in colaborare cu Centrul Institutul Francez si Centrul Multimedia al Universitatii Tehnice « Gh. Asachi » organizeaza, a VI-a editie a FESTIVALULUI-CONCURS STUDENTESC DE CANTEC FRANCEZ

Manifestarea va avea loc in ziua de miercuri, 09 mai 2012, ora 14:00, la sediul Universitatii « Mihail Kogalniceanu » din Iasi, str. Balusescu, nr.2 (zona Tatarasi).

Festivalul-Concurs-Studentesc-de-Cantec-FrancezLa festival si-au anuntat prezenta studenti iubitori ai cantecului francez de la universitatile din Iasi, Chisinau si Balti din Republica Moldova. Astfel, Universitatii «Mihail Kogalniceanu»           i s-au alaturat Universitatea « Al. I. Cuza », Universitatea de Medicina si Farmacie «Gr. T. Popa», Universitatea de  Stiinte Agricole si Medicina Veterinara «Ion Ionescu de la Brad», Universitatea Tehnica «Gh. Asachi», Universitatea de Arte « George Enescu », Universitatea de Stat din Moldova , Universitatea Internationala din Chisinau, Universitatea «Alecu Russo» din Balti.

Juriul festivalului este format din universitari ieseni, compozitori si artisti ieseni: reputata actrita, conf.univ.dr. Mihaela ARSENESCU WERNER, compozitorul Constantin BARDAN si reprezentanti ai Institutului Francez din Iasi.

IN  RECITAL  VOR  EVOLUA:

Nina CUCIUC, laureata a concursurilor Nationale si Internationale de Romante, cu multe premii in palmares la « Crizantema de Aur» si « Crizantema de Argint », intr-un florilegiu de sansonete franceze.

Iulia CIOPRAGA, laureata a Festivalului-Concurs Studentesc de Cantec Francez.

Smaranda RUSU, laureata a Festivalului-Concurs Studentesc de Cantec Francez.

Nelu SARBU, student, anul IV, Universitatea Tehnica “Ghe. Asachi”  din Iasi .

Andreea AGAVRILOAIE, Colegiul National de Arta „Octav Bancila”;

Ionela RADU, Simona PINTIA, Alexandra BUZA, Colegiul National „Garabet Ibraileanu”. Clasa profesoarei Irina POP.

Spectatorii vor avea sansa de a castiga un generos premiu-surpriza oferit de sponsorii festivalului.

INTRAREA ESTE LIBERA !

INFO

Director Festival-Concurs: Conf.univ.dr. Nina CUCIUC, tel.: 0748-13.63.63 ;

E-mail : nina_cuciuc@yahoo.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: