Festivalul Casei la Palas Mall

festival casa

Festivalul Casei este o manieră tonică și eficientă de întâlnire a ieșenilor cu lucrurile și serviciile care contribuie la îmbunătățirea stilului de viață, prin confortul și estetica locuinței. Sunteti asteptati in perioada 23-26 aprilie 2015, in Atrium Palas Mall. Cel mai important eveniment din Iași în domeniul decorării și amenajărilor devine tradiție.

Expozanții vor realiza o acțiune de promovare modernă și orientată pe două obiective simple, crearea de tendințe, necesități şi obținerea de date de contact ale potențialilor clienți. De joi până duminică, ieșenii care caută idei, produse și servicii care să le facă locuința mai frumoasă și mai confortabilă sunt așteptați la Palas.

Vizitatorii vor descoperi într-un singur loc materiale, produse, servicii, tehnologii, profesioniști, informații și multe alte lucruri în măsură să îi ajute să aibă o viață comodă și plăcută în casa proprie sau la birou.

Noutatea din acest an o constituie prezența generoasă a mobilierului și accesoriilor de terasă și grădină.

Pentru interiorul casei sunt disponibile soluții pentru placări ceramice, tapet, parchet, obiecte sanitare, dar și draperii, perdele și decorațiuni. Bineînțeles că nu va lipsi mobilierul variat, cu soluții minimaliste, moderne, dar și rustice din lemn masiv.

Pentru cei care doresc anumite culori sau texturi pe pereții locuinței, vor fi realizate demonstrații de aplicare a varurilor speciale, cum ar fi cele cu aspect de tapet, de exemplu.

Festivalul-Casei-foto

Vizitând Festivalul Casei, ieșenii pot afla care sunt cele mai noi tehnologii folosite în domeniul ușilor, ferestrelor și al tâmplăriilor moderne.

Tehnologia a avansat foarte mult pentru soluțiile de iluminat și sisteme electrice, iar acestea nu puteau lipsi, fiind prezente cu soluții economice și, totodată, estetice.

Siguranța casei este importantă, motiv pentru care la Festivalul Casei sunt reprezentate și servicii de asigurări de locuințe.

Programul evenimentului este de joi, 23 aprilie, și până duminică, 26 aprilie, cu acces gratuit între orele 10.00 și 20.00, în zona Atrium din Palas.

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou la această manifestare, urmăriți evenimentul Festivalul Casei 2015 pe Facebook.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

„MESERIAŞI PENTRU VIITOR”, târg care promovează profesiile tehnice, miercuri, la Iulius Mall

Targul universitatilor iesene, la finalul lunii martie la Palas

Vino la „UBC INTERNSHIP DAY”

Atelierul de primăvară 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Andra si Holograf la Carrefour ERA

Sărbătoarea liliacului și eveniment dedicat lui Alexandru Husar la Muzeul „Mihail Sadoveanu”

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Program Cinema Ateneu: 25-26 aprilie 2019

Scrie un comentariu: