Festivalul ”Piticul de ciocolată”-Iulius Mall, 28 mai-1 iunie

Peste 1.500 de copii, cu vârsta între 4 şi 7 ani – preşcolari de la grădiniţe ieşene şi din ţară – se vor întrece în muzică şi dans, la IULIUS MALL, în cadrul Festivalului „Piticul de ciocolată”.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, debutează marţi, 28 mai 2013, la ora 10.00, la parterul mall-ului, în zona Carrefour Market. În prima zi, cei mici vor demonstra audienţei – părinţi, bunici şi educatori – că stăpânesc mişcările de dans, în cadrul secţiunii de Artă Coregrafică. Festivalul va continua miercuri, 29 mai, de la aceaşi oră, cu proba de Artă Muzicală. Sâmbătă, pe 1 iunie, de ziua lor, cei mai talentaţi prichindei vor fi premiaţi şi aplaudaţi la scenă deschisă, în cadrul Galei Laureaţilor, programată la ora 13.00. Cei mici vor primi cadouri din partea Iulius Mall, iar marii câştigători vor fi răsplătiţi cu trofeele festivalului – delicioase torturi de ciocolată.

Tot sâmbătă, în parcarea laterală a mall-ului, de la ora 12.00, peste 100 de copii vor participa la o demonstraţie antrenantă de karate. În plus, pe 1 iunie, Iulius Mall va organiza o expoziţie cu fotografii din anii trecuţi de la Festivalul „Piticul de ciocolată”, precum şi sesiuni foto gratuite pentru părinţi şi copii.

Echipa de distracţie de la KidsLand Club va sărbatori Ziua Copilului cu multe concursuri şi premii, în compania mascotei ChiChi, de la ora 11.00.

Organizat de IULIUS MALL în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, festivalul-concurs „Piticul de Ciocolată” este o manifestare menită să descopere copiii cu potenţial artistic, orientarea acestora pe filieră vocaţională, valorificarea obiceiurilor, tradiţiilor şi creaţiilor adecvate vârstei, alături de amplificarea activităţilor artistice la nivelul învăţământului preşcolar.

INFO

www.iuliusmall.com/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: