Festival-concurs de scurtmetraje ANCORA 2017

Si în acest an, Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași organizează Festivalul concurs de scurtmetraje ANCORA. Acest eveniment se află la a doua ediție și organizatorii promit că vor exista elemente surprinzătoare ce vor ține în suspans atât concurenții cât și publicul.

ANCORA este un concurs de scurtmetraje prin care participanții au oportunitatea de a-și exprima visul și pasiunea, prin intermediul artei cinematografice, arta ce ia amploare în ultimul deceniu.

În cadrul acestei ediții există o singură secțiune și anume filmul de scurtmetraj.

Această secțiune va cuprinde creații artistice, cinematografice, teasere cu o durată de maxim 15 minute, participanții având libertate deplină în ceea ce privește conținutul filmului, totuși trebuie să se țină cont de tema concursului. Anul acesta dorim să ”ancorăm” tematica acestei ediții în timpurile de demult ale Moldovei, în credință și spiritualitate, cultura medievală a Țărilor Române, muzica bizantină și medievală. Tema acestei ediții este: Cultură și muzică veche românească.

INSCRIERE

Perioada desfășurării concursului este 27 martie – 20 mai. Aceasta va fi împărțită în două etape: cea de trimitere a materialelor (27 martie – 15 mai), cea de selecție( 15 – 16 mai ).

Pe 20 mai va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune scurtmetraje, care vor fi selectate de un juriu format din specialiști în domeniul artei cinematografice, cărora li se vor adăuga și alte personalitați.

Toate anunțurile legate de acest festival-concurs, vor avea hashtag-ul #ANCORA. Vă așteptăm în număr cât mai mare să luați parte la acest nou proiect al Colegiului „Sfântul Nicolae”.

INFO

Colegiul ”Sfântul Nicolae”

Str. Agatha Bîrsescu, nr. 9, Iași

colegiulsfantulnicolae.ro/ancora-2017

E-mail: contact@colegiulsfantulnicolae.ro

FB: www.facebook.com/festivalconcursancora

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: