Ferrari FF se vinde ca painea calda

Ferrari FF a aparut intr-o editie speciala pentru catalogul Neiman Marcus, iar toate masinile au fost vindute in 50 de minute.

ferrari_ff

Modelul a fost construit in doar 10 exemplare, fiecare avind un pret de 395.000 de dolari, cu 95.000 de dolari mai scump decit versiunea standard a lui FF. In schimb, se ofera o vopsea exclusiva Grigio Caldo si o placa numerotata la interior, alaturi de numeroase alte accesorii. Dar, mai ales, clientii isi primesc masinile mai devreme decit ceilalti clienti de FF, care pot astepta pina la doi ani pentru livrare.

Toate exemplarele Ferrari FF Neiman Marcus vor fi livrate in primavara anului viitor. Editia speciala a modelului include un set de genti de voiaj asortate cu interiorul dar si accesul in programul Ferrari Winter Driving Experience din Aspen.

Spre comparatie, editia speciala Neiman Marcus a lui Jaguar XJL Supercharged, oferita in cadrul catalogului din 2009, a avut cele 50 de exemplare a 105.000 de dolari fiecare vindute in patru ore.

Recordul de vinzari pentru automobile in cadrul catalogului de Craciun Neiman Marcus il detine Chevrolet Camaro Convertible. Cele 100 de unitati speciale au fost vindute in doar trei minute si au fost integrate in editia 2010 a catalogului. Un Chevrolet Camaro Cabriolet Neiman Marcus costa 75.000 de dolari in 2010, dar mo-delul este mult mai valoros acum, din moment ce nu se mai fabrica in aceasta configuratie.

Sursa: Ziarul de Iasi, Ghidul Auto

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: